Petäjäniemen juhannus 2

Hei söpöliinit! ♥

Vuosi sitten tein samalla otsikolla postauksen. Tämä on varmasti melko selvä viittaus siihen, millainen tämän vuoden juhannus oli. = samanlainen kuin monena vuonna aijemmin.





Kokon polttoa, grillausta, uimista ja saunomista. Siitä meidän juhannus on tehty. Paahdettiin myös vaahtokarkkeja ja veneiltiin Jonnen ja Hennan kanssa (meinattiin jäädä järvelle tuulen voimistuessa, iik!). Meillä juhannus on siis hyvin tärkeä perhejuhla.


Nuorena  lapsena jaksoi valvoa koko juhannuksen ja se oli myös perinteistä perinneikkäin. Nyt oon jo niin vanhus että nukahdin ennen kolmea. Pitää varmaan alkaa juomaan kahvia että jaksan bilettää täysi-ikäisenä ;).





taviin jonkun sovelluksen jolla voi tehdä laadukkaita gifejä



Meidän mökki on siis täysin ''landella'' (pft asun maalla nyt muutenkin). Järven ympäröimä, ei sähköä, juoksevaa vettä tai sisävessaa. Ruoka pysyy viileänä kaasujääkaapissa ja hieman sähköä saadaan agrikaatista. Hyvä puoli on että Elisan masto on aivan lähellä ja minulla toimii hyvin netti siellä!


Runosuoni ei nyt sykytä (äiti sanoo aina näin). Nähdään ensipostauksessa! Ehkä Kawaconin parissa~ ♥



Miten teidän juhannus meni?

Kommentit

  1. mun juhannus oli sellanen et katoin nälkäpeliä yksin kotona pinaattilettuja syöden. sun juhannus kuulostaa kivalta c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma seura on paras seura ;) leffa illat on myös kivoja! Oli ihan mukava :3

      Poista
    2. heihei jenna! sait palkinnon:
      https://toteutuvan-unelman.blogspot.fi/2016/07/blogger-recognition-award.html
      vastaa jos jaksat c;

      Poista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x