Petäjäniemen juhannus




Hellosta vain!

Minäkin tulen juhannuspostauksen kanssa, ehkä pikkisen myöhässä (hups). Jokaisella on omat juhannusperinteensä, ja meillä niihin kuuluu kokko, grilli ruoka ja sauna. En yhtään kuvaa kerennyt ottaa ruuista, vaikka tarjolla oli kakkuja (niin makeaa, kuin suolaista), grillattuja kasviksia ja lihoja, perunasalaattia ja herkkuja! Ehkä ne oli vaan liija herkullisia, niin kaikki katosi liijan nopeasti?











Alku juhannus (juhannusaatto) vietettiin kotona, sää oli niin kamala, ettei viitsitty lähteä mökille keskelle ei mitään.

Juhannuspäivänä sitten otimme suunaksi Petäjäniemen, mökkimme. Uitua tuli käytyä, ja saunottua 12 tunnin sisällä kahdesti. Hyttysenpistoja taisi kertyä yli 30, vaikka hyttysmyrkkyä ja -savuja tuli kulutettua roimasti.
Perinteiseen tapaan korttia pelattiin siskon ja veljen kanssa, onneksi tällä kertaa oli vähän lämpimänpi sää, kuin viime vuonna. Ei tarvinnut tutista plus yhdeksässä celsiuksessa, vaan taisi mittari kohota jopa kahdeksaantoista aurinkoisimmalla hetkellä.









Kokkoja mellä poltettiin kaksi, niin kotona kuin mökillä. Tämähän on oivallinen tapa hävittää risuja ja roskia. Tuli on kaunista, sen leihuamista olisi jaksanut katsella pidempäänkin.

Tuolla yhdessä kuvassa näkyy sähkövalo, mutta se on mystisen laitteen ansiota, muutoin meillä ei mökillä ole sähköjä tai juoksevaa vettä
#mystinenlaite




vedin sit vielä villiksi toissa iltana, ja tässä on tulos


Huomenna lähden bussilla helsinkiin, ystäväni Jorin luo! Huh huh 7,5 tuntia bussissa kuulostaa aika tuskaiselta, varsinkin nykypuhelimien akun kestolla :/ Otan mukaan vanhan puhelimeni ja veljen matkalaturin, niin enköhän jotenkin selviä!

Kommentit

  1. Oih, hiuksistas tuli ihanan väriset!;_____; Mitä väriä käytit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! Blondasin ensin, ja laitoin sitten colormaskia, merkkiä en nyt muista, damn

      Poista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x