Loma on ohi

Heij

Jollai tasolla kuuluu hävetä, että en edes muista milloin viimeksi julkaisin tänne blogiin mitään. Taisin silloin puhua tulevasta YO-juhlasta.... Ja joo hävettää.




No mutta näistä juhlistakin on jo yli 2 kuukautta (eli ainakin ikuisuus). 




Smol beans! Minusta tuli ylioppilas ja Kifusta putkimies!
3.6.2017



Mekko ja bolero on miun tekemiä! Kenkulit oli ihan ebaystä 😳En uskaltanut tilata kalliita kenkiä sen takia, että jalkani ovat eri kokoiset ja jos eivät olisikaan mahtuneet





Tämä kesä onkin ollut iso käännekohta minun ja kaverieni elämässä. Kuten mainitsin jo aijemmin, en ole muuttamassa omilleni vielä, mutta monet ystäväni ovat tai ovat jo muuttaneet. 
Olen nyt kaksi viikkoa käynyt tekstiili- ja vaatemuotoilun amis tutkintoa joensuussa, ja se tuntuu enemmän kuin omalta! Vaikka lähes kaikki kaverini hakivat ympäri suomea opiskelemaan, silti eräs lukiokaverini pääsi opiskelemaan samalle alalle. Myös toinen kaverini (joka on entinnen sikoni luokkalainen) opiskelee siellä ennestään, kummatkin ovat Johannia!

Mutta palatakseni vielä lomaan. Tänä vuonna lomailin oikein isolla L:ällä. Kävin festareilla, mökkeilin, tapasin vanhoja ja uusia ystäviä, valvoin myöhään, heräsin aikaiseen....


Apulanta - Osuuskauppa rock (OKR) 18.6


Ellinoora - OKR 18.6


särkänniemi 18-19.7



Suurimpina matkoina tänä vuonna oli Särkänniemen reissu jossa kävimme heti Ilosaarirokin jälkeen. Mukana oli minun ja Jonnen lisäksi veljeni, siskoni ja tämän poikaystävä Tomi. Aluksi suunittelimme käyvämme huvipuistossa vain tiistaina jolloin menimme tampereelle, mutta hyvän sään ansiosta paikalla oli kamalasti muitakin huvittelujoita, ja saimme jonottaa laitteisiin jopa tunnin.

Ostimme seuraavallekin päivälle rannekkeen (jonka sai 12:sta eurolla). Keskiviikolle luvattiin oikein sateista ja kylmää. Näin ei onneksi ollut! Pääsimme laitteisiin 0-15 minuutin jonotuksella ja elämä taas hymyili. Valehtelematta pääsimme tunnissa useampaan hyvilaitteeseen kuin edeltävä päivänä koko aikana. 


Imagine Dragons - Ilosaarirock 14.7


Imagine Dragons - Ilosaarirock 14.7


Mariska - Karvio rock 22.7


Arttu Wiskari - Karvio rock 22.7



Lisäksi kävimme myös Ruotsissa risteilyllä Siskoni, Tomin ja vanhemman Johannan kanssa. Englannilla onneksi pärjäsi hyvin, ihmiset olivat todella ystävällisiä, emmeä eksyneet! Reissu sattui jo koulujen alun jälkeen, ja sain onneksi luvan päästä mukaan.
Tämän ansiosta myös hytit olivat halpoja, hinnaksi jäi n. 9€/yö/naama. Eniten rahaa meni tietenkin ruokaan. (30€/buffetti oli kyllä aika hikinen eikä onneksi otettu sitä kuin vain yhdelle illalle). Muuten rahaa meni mukamas pieniin ostoksiin, joiden yhteen laskettu summa alkoikin olla aika korkea... Hups. Mutta itse olin tälle reissulle säästänyt YO-rahojani, ja niitäkin jäi vielä säästöön. Onneksi.




Tukholma-risteily 14.8 (13-15.8)

Vaikka viime aikojen tapahtumat ovat varmasti kaikilla mielessä, toivon että te ja läheisenne ovat kunnossa ja tsemppiä kaikille jatkoon!

Kommentit

  1. Olipa kiva lukea sun lomasta! Ihanaa, että on mahtunut kaikkea kivaa sun lomaasi ja oot saanu kunnolla lepäillä! Onnittelut näin myöhässä vielä valmistumisesta ja tsemppiä syksyyn!

    VastaaPoista
  2. Mä kirjautuneena bloggeriin ekaa kertaa melkein kahteen vuoteen? apua, mut paljon onnee ylioppilas lakin puolesta ja wow susta on tullu älyttömän taitava ompelemaan toi mekko ja bolero on ihania! :3

    Sun kesäs vaikutti nii kivalta ja tota rakastan edelleen sun blogi tektejäs, niit on nii kiva lukea x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hui jestas! :D hei sinä!! mie jo yhessä vaiheessa mietin että ootko kokonaan kadonnut mutta sitten postasitkin jotain instaasi!!

      Kiitos paljon ^^!

      Poista
  3. Ping! Siulle on haaste mun blogissa : )
    Aattelin että jos virallinen haastaminen saisi sut päivittämään taas. Ja tahdon kovasti lukea sun vastaukset!!

    Haaste: https://blog-seriously.blogspot.fi/2017/09/3-asiaa.html

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x