Kun pelottaa

Pelkään monia asioita vähän, silleen että ne ei pahemmin vaikuta miun elämään. Enemmän stressaan asioita, mutta en pelkää niitä. Yhden todella voimakkaan pelon kumminkin omistan, joka onkin melko yleinen. Iatrofobia, (hammas)lääkärien pelko.

Miulta irroitettiin tänään kirurgisesti ensimmäinen viisaudenhammas, yksityisellä puolella Joensuussa. Olin juuri tottunut käymään tutulla hammaslääkärillä ylämyllyllä, ja nyt päästiinkin aivan uuteen ympäristöön.

Meinasin pyörtyä odotustilaan. Onneksi hoitajat olivat mukavia, kertoivat minulle milloin mitäkin tapahtuu ja osasivat rauhoitella. Jotenkin sain väistettyä paniikin ja rauhoituin toiminpiteen alettua.
.
Nyt yritetään tässä parannella ja saada verenvuoto tyrehtymään. Rip minä
Ja kesäkuussa uudestaan

Oudointa tässä pelossa on se, että vaikka lapsena kävin kymmeniä kertoja hammaslääkärissä, 8 vuotta kestäneen oikaisuhoidon takia, kammo syntyi vasta lukiossa. En ollenkaan tiedä miksi.


Onneksi mukaviakin asioita on viimeviikkoina tapahtunut. Vaikka meillä vappua ei juhlittu kummemmin, tehtiin silti simaa ja munkkeja perinteisesti. Mie tein vähän meikki-leikkejä ja ainakin ite tykkäsin tuloksesta. Katsottiin jonnen kaa telkkaria ja pikkuisen edistettiin hänen tulevia cosseja.


Jonkin ajan takainen asu, kun vietettiin iltaa pitkästä aikaa kaveriporukalla!
Mekko itsetehty
paita (kirpparilta) Angelic Pretty
Sukat: (coni) Meiko
Neule: CityMarket  (:D)


Toinen vappu meikki, hieman aijempaa muistuttava, mutta synmetrisempi. Nalle poncho oli perjantain kirppis löytö (H&M / 4e)!


Nämä kenkulitkin löytyivät samalta reissulta (Demonia / 7e)Kerkesimme käymään pyörähtämässä Lyseo-teatteri porukalla Kuopiossa, katsomassa teatteriesityksen Suomenhevonen. Traaginen komedia oli ihan huvittava, vaikka itsekseni en sitä ehkä olisi käynyt katsomassa. Mukava kumminkin tutustua muidenkin kaupunkienteatterien toimintaan.

sininen asu:
Kaikki muu hankittu käytettynä, paitsi hame itse tehty

musta valkea asu:
Kengät, laukku, takki: kirppari
hame: itsetehty
Paita: zalando


Miten teidän vappu meni? Satoiko lunta, kuten täällä?

Kommentit

 1. itelläkin pitkä tausta oikomishoidossa ja sen seurauksena ei oo hirveesti hammaslääkärit pelottanut, mut eihän sitä koskaan tiedä mitä tulevaisuus tuo D:
  mulla oli aika perus vappu, tein munkkeja ekaa kertaa itse mikä oli suuri saavutus !
  ja arvostan muuten tosi paljon sitä kun teet ite vaatteita ja suosit kirppareita :)

  VastaaPoista
 2. Ei tosiaan :'D millään logikalla ei kai sen jälkeen enää kammoa pitäsi tulla

  Oijoi! Toivottavasti olivat hyviä :3

  Aaa kiitos <:

  VastaaPoista
 3. Tässä lueskelin sun vanhempia postauksia ja tähän oli nyt pakko kommentoida. Nimittäin hammaslääkäri juttu liippasi niin läheltä.
  Olin itse oikaisuhoidossa pari vuotta sitten. Pelkäsin ihan älyttömästi hammaslääkäreitä ja vaikka olin silloin jo lukiolainen, rupesin hankalaksi ja venytin hoidon aloittamista puolella vuodella, kun en vaan uskaltanut mennä lääkäriin. Mullahan siihen kuului siis kitalaki leikkaus, mikä pelotti ihan liikaa. Onneksi loppujen lopuksi suostui menemään ja leikkauskin sujui oikeen hyvin. (en muista siitä kuin että pelasin ennen sitä bubble shooteria ja kun heräsin, sain jäätelöä XD)
  Nyt mulla on kaunis, tasainen hammasrivistö ja oon kyllä tosi tyytyväinen että keräsin itseni ja tarvoin sen oikaisuhoidon läpi!
  Tsemppiä sulle hammaslääkäripelon voittamiseen! : )

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x