En vaihtais sekunttiakaan - lukion viimeiset päivät

Hellurei!

Nyt kun aikaa on tullu ja ylioppilaskokeet kun on jo ohi on hyvä hetki muistella viime kuuta. Olin todella kiireinen Viimeiset viikot lukiessa kokeisiin, joten postauksen kirjoittaminen venyi ja venyi vaikka se oli luonnoksissa monta viikkoa, lähes valmiina. Tää teksti on siis kirjotettu helmikuun lopussa ja siksi ajankäsitteet on vähän hassuja. Ups. 


(Erään hassun päivän asu,  kun kävin koululla kuvisdiplomi keskustelussa ja tekemässä Penkkari lakanaa)












 ystävänpäivä 14.2
Näissä kuvissa mamelukit vähän vilkkuu, mutta muuten päivänä ne eivät sitä tehneet!

Meillä tuli Jonnen kanssa 3 vuotta yhdessäoloa täyteen, ja käytiin juhlistamassa sitä Joensuun taitokorttelin kahvilassa, joka on pitkään ollut miun suosikki paikka, jossa kumminkaan en ole vielä kerennyt kahvitella (siellä on kaikkea muutakin, kuin vain kahvila) ja Jonnukka lupasi jo ensimmäisenä vuotenamme vievänsä minut sinne joskus!




Potkukonva 15.2

Lyseolla on perinteisenä tapahtumana ennen penkkareita kakkosten abeille järjestämä ulospotkiminen eli potkukonva, joka alkaa kakkukahvilla ja jatkuu show:na juhlasalissa. Perinteisesti se on videon, musiikin ja lavaesiintymisen avulla tuotettu parodia abeista. Minua, tai ketään squadissamme ei (onneksi)  parodisoitu, mutta hahmot olivat hyvin toteutettuja ja meilläkin oli hauskaa!
Tästä ilta jatkui karaoke baari Lailassa,  jossa oli perinteinen yksityistilaisuus yhdeksään.
Me lähdettiin jo silloin pois valmistautumaan seuraavaan päivään. 

Penkkarit 16.2

The päivä,  jota ainakin itse olin odottanut seiskaluokkalaisesta lähtien, oli käsillä. 




Meillä päivä alkoi nuorempien pienellä kiusaamisella, joka tosin on muuten kielletty,  paitsi huulipunilla naamaan piirtely on sallittu. Ykköset ja kakkoset olivat siis loppupäivän taideteoksia.

  Varsinainen ohjelma alkoi aamunavauksella ja valistustuokioilla luokissa. Me kerroimme kuvamataidon opiskelijoille, miten lintsata oikein. Liittymällä teatteriin. Ja kuinka twerkataan. 



Tämän jälkeen koulu kokoontui samaan saliin kuin edeltävänä iltana, ja oli aika Abi showlle. Jossa parodisoitiin opettajia. Tänä vuonna Selviytyjät-teemalla.

Shown ja ruokailun jälkeen abit taputettiin rekoittain kunniakujaa pitkin koulun rappusia alas ja kannettiin ulko-ovista pois. Meillä kävi hyvä tuuri squadini kanssa, ja pääsimme kaikki samaan rekkaan. Lumikki ja 7 kääpiötä oli valmiima valloittamaan maan karkeilla.

Unelias / Jörö / Ujo

Kierros itsessään oli ihan uskomaton. Se kesti noin tunnin, joten hieman kylmäsi, vaikla kääpiö takin alla oli miullakin talvitakki. 

Kuva/ Anne Mäntynen

Kuvassa vasemmalla me, minä ja lystikäs rajauduin pois. 

Miun squad oli siis Lumikki ja 7 (äly) kääpiötä.  Miulla ei oo vielä meistä parempia kuvia, mutta lupaan julkaista niitä jos saan ne haltuuni, ja muut antavat luvan.

Päivä loppui herkutteluhetkeen Dollyssä,  jonka jälkeen mie lähdin jo kotiin. Nukkuminen kuulosti kivalta.

Perjantai 17.2

Vanhat! Lumikkimme,  Onni tanssi niissä. Ihan epäreilua että poika sai kaksi prinsessapäivää peräkkäin!!



Lauantai - Sunnuntai 18-19.2



Aika abiristeilylle. Koko reissi oli ihan hullu ja ikimuistoinen. Bussimatka oli suunnattoman pitkä,  mutta hauska,  JVG ja Eveliina esiintyivät näyttävästi,  ruoka oli älyttömän hyvää ja tanssilattia jätti pysyvän jäljen jalkoihin.


Kommentit