Frostbite cosplayt wip

Hellurei!

Coni lähestyy,  mutta onneksi omat cossit on ollu ihan viimeistä silausta vaille valmiit jo pari viikkoa


14-21.1 on mennyt pelkästään teatteria ajatellen. Onneksi osasin ennakoida ja laitoin cossien aikarajaksi tammikuun toisen perjantain.

Perjantai Rin (Love Live Wonderfulrush versio)
Oijoi eka LL roska cossini!  Tämän aloitin jo viime kesänä,  ajatuksena tehä joku semi helppo cossi jota en välttämättä edes käyttäisi conissa. Onneksi tilaisuus tuli.
Liivin pohjan ostin kirpparilta,  ja muokkasin sitä sopivaksi. Hame on ensimmäinen vekkihame jonka oon ikinä tehny,  ei siis niin hyvä mitä voisi olla. Maalasin raidat hameeseen ja ompelin sen mukaisesti.




Hattu oli villi huopa kokeilu joka onnistui onneksi! Alushame koostuu wanhojentanssi mekon ylijäämästä.

Miulla ei oo tästä yhtään parempia kuvia ja pahoittelen :( no ehkä jonkun hyvän kuvan saan sit conissa!


Lauantai Lala Lulu (Love Stage!!)



Tiiättekö sen tunteen,  kun heitätte jotain vitsillä ja sit siitä alkaakin jotain?  Tää on toinen cossi joka miulla tapahtuu siks :'D

Mekko on itseasiassa tehty kahdesta kankaasta.  Alla on vaaleanpunaista trikoota ja päällä vaaleanpunaista organisaa.  Muuten olisin valinnut yksivärisen puuvillan,  mutta löysin nämä kaksi kangasta kirpputorilta 55senttiä yhteensä.



Koko asussa on lähemmäs 15metriä silkkinauhaa, ja 5metriä vinonauhaa.
Kengät olivat alkujaan beiget myös kirppari löytö,  mutta maalasin ne kevyellä kerroksella öljymaalia vaaleanpunaiseksi.




Ainut pahempi moka on että kaulus-viitta-asia vetää mekkoa selästä alaspäin, paljastaen aika paljon ja minun pitää kehittää joku vili toppi viritys että saan aluspaidan sinne.

Taikasauvaa oli ihan sikahauska tehä.  Gessosta tuli heti uusi paras ystäväni ja retkipatja on kiva kaveri.


Sunnuntai Spencer Reid (Criminal minds) 

Tämä on siis suurimmaksi osaksi kaappicossi,  mikä on ihan hyvä,  ajatellen koti-junamatkaa.  Peruukiton cossi siis kyseessä myös!  Olen menossa maanantaina kampaajalle leikkauttamaan lyhyen mallisen spencer-tukan.

Sama mekko josta otin napit riniin toimi puoliksi spencerin kankaina.
+++ "misa auttaa"




Tein FBI-luotiliivin retkipatjasta,  kankaasta ja 3 metristä tarranauhaa!

Kommentit