Aika olla taikatyttö! Desucon Frostbite turinaa

Helurei!

Minä joskus lupasin postailla sitten, kun saan uuden tietokoneen käyttööni, ja tänään se tapahtui! Pienen taistelun jälkeen sain näytön toimimaan ja netin yhdistettyä puhelimesta. (En ole moneen vuoteen kirjoittanut tälläisellä näppäimistöllä, kuin joka on nyt käytössä joten pahoittelen typoista) 

Veljen lupaamaa photoshoppia en vielä saanut käyttööni, mutta löysin nopealla googlauksella BeFunkyn ja nämä kuvat on muokattu sillä. Pahoittelen siis mahdollisesti huono laatuisista kuvista tai hassuista väreistä. Tämä näyttö on vähän hassu joten en tiedä vääritääkö se värejä 👀 (Bloggeriinkin saa nykyisin emojeita! Jippii!).




Perjantai alkoi kotoa josta lähdimme joensuun rautatieasemalle venlan isän kyydillä. 4 tunnin junamatkan jälkeen saavuimme reippaina usvaiseen ja meluisaan Lahteen. Kävelimme majoitukseemme, joka oli vuokrattu yksiö kahdeksi yöksi. Vaihdoimme cossit päälle ja lähdimme seikkailulle kohti Sibeliustaloa. Aluksi se oli vain ihmisten bongailua mutta sitten päätimme mennä Genderbendaus -luennolle (ja Jonne Dark Souls -keskustelupiiriin) joka oli varsin viihdyttävä ja ajatuksia herättävä. 

Kymmeneltä Jonne pääsi pois keskustelupiiristään (josta oli pitänyt kovasti) ja päätimme lähteä jo takaisin majoitukseen. Meillä oli myös sauna, ja päätimme kokeilla sitä.



Perjantaina olin tosiaan Love Liven Rin Wonderful rush versiossa. Tämä oli paljastavin cossi jossa olen koskaan ollut, ja olo oli välillä hyvinkin epämukava (olen hieman kerännyt painoa viime kesästä jolloin aloin tätä tekemään niin... ymmättätte varmaankin mitä tarkoitan).


Muuten cossi oli oikein mukava.Uusien lyhyiden hiusteni takia peruukkeja on hyvin muakava pitää. Kengät olivat normaalit syys-kevät kenkäni ja villasukat 💪 Välillä ehkä hieman jopa oli viileä mutta onneksi minulla oli iso sininen kaulahuivi.



Sori et miun kasvot näyttää oudoilta, valo ei ollut edukseen




Jonne oli Perjantaina kuoleman sairas Prinssi Lothric ja Venla Mass Effectin nais Shepardi (hän ei halunnut tulla kuvatuksi)


Lauantai alkoi seitsämän jälkeen. Lopulta meikkaamiseen meni melkein kaksi tuntia ja pääsimme sibeliustalolle vasta kymmenen aikoihin. Kerkesimme kumminkin Kuinka olla hyvä waifu -luennolle joka oli myös viihdyttävä. Luennon aikana aloimme kyseenalaistamaan Jonnen kanssa kumpi meistä onkaan se waifu.

Kävimme hieman pyörimässä myyntisalissa, mutta siellä oli niin täyttä että lähdimme suosiolla pois melko nopeasti ja syömään pizzaa. Päädyimme Genderbendauksen ''jatkoille'' keskustelupiiriin. En itse kyllä saanut sanottua mitään, koska silloin olisin vain toistanut muiden sanomisia. Niin hyviä argumenttejä oli kaikilla 💗















Jonne taas oli Itachi Narutosta. ja venla Ellie Last of us:sista (hän ei taaskaan suostunut kameran eteen, kuin irvistelemään :(  )


(FUN FACT toi Jonnen akatsuki-takki on osa miun siskon ekaa tekemää cossia n. 8 vuotta sitten!)


Kävimme väenpaljouden laskettua uudelleen kiertämässä myyntisalia, miulle mukaan lähti yksi tarra Rintamasuunnan pöydästä ja kaksi lolita-paitaa kirpputorilta (+ aijemmin ostin myös -mekon).

Päädyimme kumminkin jo tässä vaiheessa lähtemään pois, mikä oli ihan hyvä ratkaisu. Heikotti ja minulla kengät painoivat toista jalkaa aivan julmetusti (erikokoisten jalkojen kirous).

Saunoimme taas ja kävimme iltapalaa hesburgerista!




Sunnuntaina olin ainut meidän kolmikosta joka cossasi (muiden ollessa laiskoja) ja olinkin Spencer. Oli hauskaa meikata itselle kammottavat silmäpussit, kun kerrankin niitä ei ollut luonnostaan! Hah. Muuten cossi oli ihana, omat hiukset + vähän meikkiä, mutta housut ovat viholliseni. Nuo painoivat niin paljon vatsaa että jouduin avaamaan nappia välillä, hups.... Ja puhelin sopi hahmouskollisesti miulle ;)

Coni fiilistä hieman laski se, että idioottina unohdin Lyseo Teatterin kangaskassin bussiin, ja siellä sisällä olleet mustat maiharini. Onneksi LSL oli loistava, ja sain ne jo tänään itselleni matkahuollon kautta. Iso kiitos kaikille jotka neuvoiat mitä tehdä ♥

Sunnuntaina kävin vielä Viitat animessa, anime viitoissa ja Osomatsu-san rivien välistä -luennoilla, jotka olivat ihan mahtavia! En osaa sanoa, mikä oli sosikki ohjelmani mihin osallistuin. kaikki olivat loistavia. 




Tämän jälkeen hengailimme vielä paikalla ja lähdimme neljän jälkeen odottamaan junaa rautatieasemalle, vaikka sen lähtöön oli vielä monta tuntia. Lopulta pääsimme junaan ja kotiuduin yhdentoista jälkeen. (seuraavana päivänä piti mennä aikaisin kouluun, mutta heräsin ehkä vasta kymmeneltä ja menin kouluun vasta ruokailuun ja viimeiselle tunnille).


Yhteenvetona coni oli loistava. Kaikki työntekijät olivat ihania ♥ Ja coni oli valmisteltu hyvin. Vesiastiat eivät tyhjentyneet yllättäin, roskiksia oli riittävästi, hengailu- ja istumatilaa oli myös hyvin. Myös liikuntarajoitteiset pääsiät osallistumaan coniin ilman suuria esteitä, mikä sai minut iloiseksi! (Ainut mihin he eivät päässeet taisi olla kirpputori-tila lavalla?). Ja kyllä sen huomasi, että porukassa oli vain täysi-ikäisiä, vaikka ei minua alaikäiset conittajat haittaakkaan. 



Kiitos kaikille joita sain halata, joille juttelin ja jotka juttelivat minulle! Vaikka kauaa en teitä kerennyt morjestamaan oli ihana tavata niitä ihmisiä joita on netti stalkannut monta vuotta xD...

🌟🌟🌟🌟🌟

Haluan sanoa tulevasta sen verran, että tänään minulta loppui varsinainen lukio 💃Oppitunneista viimeinen oli tänään, ja nyt alkaa kurja preliminäärien, tenttien ja YO kokeiden kierre, iik! Jos hyvin käy, kaikki menee läpi ja 6.6 vietetään meillä vaaleanpunaisia ylioppilasjuhlia


Miten teillä menee nyt koulun, opiskelujen tai töiden suhteen? Tai mikä on teidän lempi aine koulussa :) heittäkää alas kommenttia ja mielipidettä!

Sekä kuuluatko emojit teistä blogiin?

Kommentit

  1. Emojit aina best, koulu on paskaa kuten tavallista ja oli ihanaa nähä sua conissa, vaikka olin varmaan outo ja vaivaannuttava ja en tiedä, oon niin huono olee sosiaalinen :__D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :'D aa voi koulua
      Joo siis ihan sama xD en osaa olla sosiaalinen! Mut oli kiva nähä :> ehkä tylyssä uuelleen!

      Poista
  2. kiva kuulla, että oli hyvä coni ~!
    mulla menee oikeastaan ihan mukavasti, harmittelen vain että lempiainettani historiaa ei enään seuraavassa jaksossa ole ;-; mutta eipä tässä muuten mitään sen ihmeellisempää :"D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ^^
      Aa harmi ettei hissaa enää ole :( se oli kyllä omakin lempi aine yläkoulussa

      Poista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x