Syvälle Silmiin

Hyvää Joulua! 
Eikun eihän se vielä ole



hups


Tää postaus on taas tylsä, sekava ja perinteinen esittelen vaatteitani, mitä olen viimeaikoina tehnyt ja mitä ostellut, väliin tungenttujen kuulumisien kanssa!



Paita / Rooma OVS kids (n.8e)


Mekko / (Keväällä) kirppari
Alla paita / Kirppari ja Villapaita / Citymarket


Muutama halloweenin aikainen asu, Värjäsin tuolloin hiukset oransseiksi, koska halusin kuulua kurpitsa veljeskuntaan!

Meidän piti pitää halloween pirskeet kaverien kanssa, mutta koska kaikilla oli niin paljon menoja, en päässyt kuin yksiin halloween ''bileisiin'' (jotka siis itse järjestin :'D) lähialueen nukkeilijoiden kanssa. Hieman harmitti, en päässyt käyttämään toista asuani. (Kumpikaan ei niistä ole tässä, vaan nämä ovat ns normiasuja)

Meidän tietokone on atm todella hidas, ja siksi kuvien lataaminen ei paljoa ole innostanut. Joka on tietenkin johtanut siihen, että postaukset ovat harventuneet. Jokaisen uuden nettisivun avaamiseen menee 10s ja kuvien avaamis projkti on monen minuutin urakka.  Facebookkia  kone ei enää suostu avaamaan ollenkaan. Spotify ja photari eivät myöskään pyöri yhtäaikaa (chromen auki olosta puhumattakaan) Kuulostaa lyhyeltä, mutta laskekaas 4G netillä kuinka kauan wilman avaamiseen menee?
   Mutta oon ehkä saamassa pikkuveljen vanhan koneen käyttööni vielä tämän vuoden aikana! Siinä on jopa uudempi photoshop kuin minulla nyt! Näyttö ja näppäimistö pitäisi vain jostain saada.




hame / DIY projekti parin viikon takaa, Kankaat Eurokankaasta. Helman kankaassa on oikeasti sydämmiä ♥


Mekko / Kirppari löytö (3,5€)
Paita / DIY


Paita / Kirppari
Hame / DIY, aijemmin mekko, mutta se ei enää istunut joten muutin sitä


/Lähikuva paidasta


Pikkujouluja kumminkin pääsimme pitämään kavereideni kanssa nyt ennen itsenäisyyspäivää. Teimme pienen lahjaringin, ja katsoimme ykkösluokan Lyseo teatteri esityksen taltioinnin. Itse en silloin ollut lavalla, mutta puvustus ja lavastus puolesta pääsin mukaan 1800-luvun Papin perheen elämään.

Villis / parin vuoden takainen H&M
Hame / DIY pöytäliinasta (kirppari, 3e)
Paita / Kirppari (20snt), kaulus uudelleen tehty



Kokeilin myös eräänä päivänä tälläistä Power of makeup -haastetta. Ei ehkä onnistunein meikki, mutta tätä oli aika kiva tehä (lopputulos oli se, että unohin contourata toisen puolen nenästäni!)

Tuolla kun vilahti yksi rooma ostos, niin oikeastaan tässäkin on muutama. Ostin roomasta nimittäin melko paljon halpaa, mutta yllättävän laadukasta, kosmetiikkaa. Kiko oli rakkauteni liikkeenä. 
     Sieltä lähti matkaan 3 luomiväriä (1.) , huultenrajausynä (2.) (tässä meikissä käytetty kulmissa) ja luomivärikynä (3.). Wycon-liikkeestä huulipuna (4.). Kaikki olivat alle 2e/kpl, mutta silti kestäävät todella hyvin! Melkein harmitti, koska pohjameikki välineetkin olisivat olleet halpoja, mutta tälläisenä kalpeana ei sieltä olisi voinut esim. puuteria ostaa :'D!




Tänään minulla oli hammaslääkäri, ja koeviikon viimeinen päivä (tosin tällä koeviikolla miulla olikin vain ensimmäisenä päivänä koe, joten muuten oli vapaata) huomenna sitten takaisin kouluun yli viikon tauon jälkeen. Ensi jaksossa onkin miulla perjantait vapaita, teatteri harjoituksia laskematta. Pitkä viikonloppu siis, jee!

Hammaslääkärissä kumminkin ilmeni, että miun viisaudenhampaat kasvavat niin vinosti, että ne pitää poistaa ilmeisesti leikkauksella. Hui kamala. Kärsin siis armottomasta hammaslääkäri kammosta, ja tämä ei helpota tilannetta kovin paljoa.



//Blogger jotenkin tuhosi aivan järjettömän voimakkaasti osan kuvien laadun, en tiedä mitä oikein tapahtui???

Kommentit

  1. voimia viisaudenhampaiden poistoon! itelläni oli vajaa kuusi vuotta suussa raudat, niin on hammaslääkärikäynnit tulleet aika tutuiksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos iik. Kyllä minullakin oli melkein 10 vuotta mutta kamala xD

      Poista
  2. Tyykkään hirmusti tosta ekasta kuvasta jossa on oranssit hiukset, sun hiukset on niin puf ja oot soma~~

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x