Kokonainen roomalainen


Paita; seppälä, hame; DIY by me

(Toivottavasti tää kuva ei oo super iso, ehe. Tän postauksen kuvat on muikattu puhelimella ja en tiiä onko toi pienennys kovin luotettava)


Heipä vain!

Miun piti kirjoittaa hirveästi kaikesta ja on vielä kesälomaltakin kuvia julkaisematta. Olin hetken tosi elämäniloinen ja odotin tulevaa Mutta jotain tapahtui. Tuli paussi.

Se hetki kun saa hengähtää elämänsä stressaavimman ja kiireisimmän 2kk jälkeen. Ei osaakkaan enää levähtää.

Rooman jälkeen kerkesimme olla 3 päivää koulussa. Jotka kaikki menivät nukkuen tosi vähän ja sekavasti. Vaikka miulla on vähän kursseja, päivät olivat pitkiä. (esim  saavuimme tiistaina illalla ja keskiviikkona mentiinkin kaveri porukalla juhlimaan Onnin synttäreitä yhteisen eläkeläis ystävänme luo, ja saavuin kotiin puolilta öin).

Vatikaani.
Seifuku; DIY by me
Arskat; anttila


Nyt on kohta ensimmäinen viikko lomasta takana, joka ei siis ollut ehkä se paras (odotan aina lomia ja sitten käykin niin että psyykkinen romahdus tulee heti alkuun ja sit sitä ollaankin menossa liukumäkeä helvettiin!). Joten nyt alkaa taas jo vähän helpottamaan.

Miulla in oikeasti tosi kiva jakso. Vain matikkaa (lempi opella) ja (teatteri ohjaajan pitämää) äikkää. Päälle kuvista, teatteri- ja kuvamataidon lukiodiplomi kurssia ja Lyseo teatteria.

Kuvis ja teatteri siis määrittää tällä hetkellä miun elämää tosi paljon. Rakastan Lyseo teatterin tän vuoden näytelmää (Eikä yksiköön pelastunut) ja meillä on ensi viikonloppuna yökoulua! Sopivasti halloween viikonloppuna.


Meille satoi tänne jo ensilumi. Enää ei ole nurmikkokaan vihreä! Todennäköisesti sulaa ensi yönä pois, mutta toi uutta toivo tulevasta. Rakastan talvea, ja se on ainoa vuodenaika johon minulla ei liity suoraan huonoja muistoja ♡♡

Lupaan tehdä roomasta ison ja hienon postauksen, kunhan saan kasattua itseni taas kokoon.

Kommentit