Aikuinen


Hellurei!


Otsikko viittaa suoraan.. parin viikon takaiseen tapahtumaan :D Tämä höntti täytti 9.9 18 vuotta. Se on aikamoinen ikä tälläiselle pienelle pörröpäälle. Aikuisuuden ihanuuksista en oo vielä kerennyt nauttimaan (paitsi juotiin asiallisesti kaverini kanssa viiniä jolla oli samana päivänä synttärit). 

Miulla oli suunitelmissa kirjoittaa hieno postaus jossa olisin pohtinut elämäni vaiheita, ja julkaista se syntymäpäivänäni illalla. Aikataulut ei vaan ihan riittäneet tähän niin korvataan tämä vähän myöhästyneenä versiona. Monessa blogissa on ollut viimeaikoina fakta postauksia, niin mennään valtavirran mukana.


Mekko: Bodyline Tukka Ebay muut Random/kirppari


1. Välttelen raivaamista
/Siivoamista. Riippuen ajatustavasta. Tykkään pyyhkiä pölyjä, mutta olen todella huono siivoamaan esim. kankaita lattialta kun tarvittavat palat on leikattu pois, ja sitten ne on siinä viikon päästä ja aloitan uuden askartelun. Lopulta miun huone on kamala kaatopaikka (T Äiti) Myös (oman huoneen) imuroiminen on mustalla listallani.

2. Hamstraus
Miun pikkuveli aina vitsailee että Himo hamstraajat -ohjelma on se mistä mie tuun tunnetuks maailmalla :'D. Tämän takia omistan kamalasti tavaraa, mikään ei mahdu minnekkään ja säilytys tila menee hukkaan. Olen onneksi pikkasen pääsemässä tästä tavasta eroon ja toissapäivänä tyhjensin 3 lipaston laatikkoa vanhoista papereista!


Hame & Rusetti: Bodyline, Paita: DIY Muu: Kirppari/random

3. Värit
Sininen - turkoosi - Vihreä
Vaaleanpunainen - koralli - Lohenpunainen
Tässä kohtaa joku kysyy minulta mikä on lempivärini kummastakin kategoriasta. Tuijotan tätä henkilöä aivan kamalan jäätyneenä ja osoitan randomilla jotakin. En ikinä a) muista perusvärien lisäksi muiden värien nimiä b) erota näitä toisistaan. ''Hei sie oot ompelija & cossaaja siulla on varmaan hyvä värisilmä!'' mmm ei!

4. Maratoonit
Pft en minä juoksemisesta puhu. Vaan TV sarjoista
Miulla on paha tapa jumahtaa aina yhteen sarjaan kerrallaan. Nyt oon kattonu n. 30 tuntia Criminal Mindsiä viim 3viikon aikana :'D. (se ei kuulosta paljolta mutta jos illassaan on n. 2 vapaatuntia per päivä se on aika paljon). Animesarjat menevät myös samalla tavalla. En välttämättä katso yhtään jaksoa vuoteen. Sitten maratoonaan kolmessa päivässä yli 40 jaksoa samaa sarjaa. 


Koru ja Tukka: Ebay, muu: Random/kirppari

5. Vaatteet
Varmaan näiden asupostausten jälkeen kellekkään ei ole epäselvää, että ostan harvoin uusia vaatteita. Ja jos ostan ne on nörttipaitoja lasten puolelta. Jouduin tällä viikolla investoimaan uusiin kenkiin vanhojen hajottua alta ja 50e tennareista oli aika suolainen hinta. (Ne olivat sentään Converset joten ehkä ne kestävät väh sen 3v mitkä aijemmat 15euron merkittömät kengät :'D). Omistan silti ihan järjettömän paljon vaatteita, joista osaa en edes käytä. Mutta 1. ja 2. faktan jälkeen ei varmaan ole epäselvää myynkö tai heitänkö niitä menemään?

6. Voihan takaraivo
Miun hiukset on ihastuttavan tuuheat. Mutta miulla on päässä kunnon keskittymä tuossa kohtaa missä miun 'ananas' loppuu. Nyt kun siili on kasvanut ylipitkäksi tunnen hyvin selvästi kuinka siinä on enemmän hiuksia!

Mekko: Ebay, Kaulakoru; Cybershop, Käsikorut; lahja kaverilta, Muu; Random/kirpparit


7. Viikon päästä
Mie istun jo psykologian YO kokeessa. Jännittää paljon! Sain prelimimääri kokeesta Mn johon olen hyvin tyytyväinen (C ja Akin kelpaa miulle ♥....) mutta pelottaa jos olenkin niin huono että ei mene edes läpi :(

8. Kahden viikon päästä
Oon taas matkalla ROOMAAN!!!
JA OON NIIN INNOISSANI Oon kokoajan ajatellut että siihen on vielä ikuisuus, mutta hui kamala. 
Mitä miksi miten?? Ai hups olenko muistanut mainita... Viime keväänä kävin Euroopan kulttuuri -kurssin (EKU kurssi) jossa keskityttiin Roomaan ja Italiaan. Kyseisen kurssin opiskelijoilla on myös mahdollisuus päästä omakustanteiselle matkalle maahan. Miun vanhemmat oli mahtavia ja lupasivat että pääsen mukaan <3 ♥ En aijemmin ole ollut kuin Kanarialla, Tallinnassa ja Ruotsissa. (ja höhö suomessa)

9. Laskeminen
Miulla on hassu tapa laskea kaikkea. Kävellessä saatan laskea askeleeni "yy kaa koo nee vii kuu see kasi, yy kaa koo..." päämäärättömästi ilman haittaa vaikka lopettaisin kävelyn vaikka kolmosen kohdalla. Tää rauhottaa minuu jos jännittää tai ahistaa.


 Yllättikö mikään fakta Jennassa :'D? Entä mikä asuista on teijän suosikkinne?
Mitä teille kuuluu?

Kommentit

  1. onnea vielä!
    itseasiassa toi raivaamis/siivoamis juttu yllätti mutten oikein tiedä miksi~ :o siihen voin kyllä samaistua :"D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Heh se voi yllättää ellei käy meillä viikottain x)

      Poista
  2. Nää faktat on kivoja!❤
    Mäkin lasken aina askeleet ja jos meen portaita mun on ihan pakko laskea joka porras. Mulla se on vaan refleksi. :'D

    VastaaPoista
  3. Onnee hei, aikuisena olo on jännää (siis ei ole, odotin niin paljon enemmän :_D) Pakko sanoo et kuvista ne joissa oot omilla hiuksillas oli tosi kivoja, varsinki toi viimenen kuva~~
    Mäki hamstraan kaikkea, uskon et se on sukuvika, meijän toinen vaareista on kans ihme hamstraaja ja siis ei osata kumpikaa heittää mitään pois, se on aina kauheen työn ja tuskan takana et saan vaik rikkinäiset sukat roskiin asti. En kans tykkää siivoo ja nytki lattiast mun huonees näkyy just ja just semmoi pieni polku ovelta sängylle :_____D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D (mie en odottanut paljoa mitään, eikä kyllä kadutakkaan xD)
      Kiitos ^^
      oho :'D miulla iskä on kanssa hamstraaja. Äiti taas heittää mielellään kaiken menemään ja isi on sillen EIIII

      Poista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x