Nuka colaa

Moi!

Kesän viimesiä viedään. Monilla koulut alkaa ensi, tai sitä seuraavalla viikolla, ja mie kuulun heihin. Samaan aikaan odotan koulua, ja toivon että se ei alkaisi. Tiedän miun ekan jakson olevan aivan kamala (3 kurssia matikkaa, 2 äikkää, enkkua ja psykaa, psykan kirjoitukset jne jne), mutta siitä kun selviää miulla on loppu vuosi aika helppo. Muutaman kurssin jaksoja, ja mm. Rooman reissu. Penkkaritkin jo himoittavat, pijaan pitää alkaa asua suunnitella!

Nyt ajattelin julkaista kahden cosplay photoshootin kuvia. Ensimmäinen on Jonnen kuvaama Kawaconin jälkeen hahmona Ed Elric. 






Jonne ei kertonu että miun naama kiiltää näissä kuvissa tosi paljon </3 rip





























tämän kuvan kuvaaja on kaverimme Johanna




Ja toinen hahmo on Fall Out 3 -pelin load screenin sairaanhoitaja. Kyseistä hahmoa ei siis näy ikinä missään muualla, kuin pelin latautuessa. Tämä cossi tosiaan oli aluksi vain surkea läppä, jota ei oikeasti pitänyt toteuttaa. En oo ite ees pelannut Fall Outteja, ihan muutamaa kokeilua laskematta! Mutta sattumalta eurokankaassa oli aika halpaa raitakangasta, ja se vain tapahtui.... Tällä kertaa erona oli, etten kihartanut peruukkia vaan pidin sen leteillä, joka oli minusta 'hahmo' uskollinen. Nuka Cola -pullon etiketti on taiteellinen tuotokseni ajalta jolloin emme omistaneet tulostinta.


File:FO3 loading hospital01.jpg


Nää kuvat otin ite kolmijalan avulla (niinkuin 90% kaikista ei-selffie-kuvistani).































Kumpi hahmoista sopii teistä miulle paremmin?
Oletteko pelanneet itse Fall Out -pelejä?
Mikä on lempi kuvanne?

Kommentit

  1. neljäs kuva ylhäältä on ihan uskomaton :0 oikein pysähdyin kattomaan:D nolona voin myöntää ettei kumpikaan hahmo ole mulle tuttu~

    VastaaPoista
  2. Ahhhhhwww, en kestä tuota Ed cossia! <3
    Aivan yyber ihana!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x