Rinnassa hehkuu

Moi!


#kesänparasviikonloppu tapahtui taas 15-17.7. Meitsi oli vapaaehtoisena, tällä kerralla parkkialueella. Työskentelin perjantaina 12 tuntia ja sain la ja su rannekkeen. 

Järkkäriä en uskalla viedä festareille joten saatte taas kärsiä puhelinlaadusta ♡. Sisko oli mahtava ja majoitti minua torstaista maanantaihin, jollon kävimme kaveriporukallamme eläkkeelle jääneen luovankirjoittamisen opettajamme luona kahvilla. Mutta nyt Ilosaarirockiin!




Sanni


Lauantai oli sateinen ja viileä. Uusin  (kirpparilta ostettu) lolita mekkoni pääsi silti ulkoilemaan. Suurimman osan ajasta vietin kumminkin keltaisena pallona sadeviitan alla.




Vesala

Passenger

Antti Tuisku 

Koko viikonlopun aikana kävin katsomassa lavan läheltä Sannia, Vesalaa, Nikke Ankaraa, JVGtä ja Olavi Uusivirtaa. Myös Maj Karma, Anna Puu, Volbeat, Peto Show, Cheek, Passenger ja Tähtiportti kuului vähän kauempana lavasta tai piknik henkisesti nurmikolla istuskellen. 

JVG


JVG (ja Pete Parkkonen)


Maj Karma


Olavi Uusivirta

Nikke Ankara (ja Ollie)

Olavi


Sunnuntaina pyörin Masi Pallopää -kigurumissa


Cheek

Chekkosen näin Volbeatin keikan aikana ja Olavi Uusivirran luo jonotin nimmari sessioon. Odotin kovasti myös Olavin keikkaa. Valitettavasti koin kamalan pettymyksen, sillä julkinen lääppiminen (siis henkilön x ja y:n välinen) on minusta ahdistavaa. Lopulta päädyimme poistua keikalta muutaman kaverini kanssa kesken, kun Olavi alkoi nuoleskella naisen kanssa lavalla. (Kukkahattu ehkä liijan tiukalla päässä, tiedän). 

Tästä huolimatta rokki oli mahtava! Vaikka ketään puhdasta rock bändiä en käynyt kuuntelemassa..... (ilosaariräp!)

Ootteko te käyneet keikoilla tänä kesänä?

Kommentit

  1. Kiva postaus! Mä oon menossa tänä kesänä yksille festareille, ootan niitä jo innolla. :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) toivottavasti festari kokemuksesi on mahtava!

      Poista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x