Kawacon V

Hei!


Tuttu perse lavalla!?

Yeah! Kawacon oli toissa viikonloppuna (viikko ennen animeconia) Joensuussa viidettä kertaa. Miulle kawa on tavallaan hyvin kotoisa ja sydäntä lähellä oleva con, koska oon ollu joka vuosi paikalla, ja Kawacon 2011 oli eka con jossa koskaan kävin, silloin myös cosplay harrastus sai alkunsa. Tunteita siis paljon mukana!

Päädyin jotenki hassusti kokeilemaan kilpailua, hahmolla jonka cossaamista olin haaveillut ala-asteelta lähtien; Edward Elric. En missään vaiheessa kokenut että voisin nousta millekkään sijalle, mutta oli ihan sairaan hauskaa! Lauvantai oli kiireinen siis valokuvauksen, arvioinnin yms. kisaan liittyvän takia. Cosplaymammojamme ei voi kun kehua! Kerkesin seisomaan 3minuuttia ''missä minun pitää olla?'' paniikissa pihalla kun sain jo neuvoja! Yees. Kävin myös kuuntelemassa huilun soittoa ja katsomassa cosplay deitin. Kawa play oli meillä kovassa käytössä myös tänävuonna ja meido kahvilassa oli hyvin suloisia tarjoilijoita!

Kisassa oli hauska puoli; 7stä kilpailijasta 3 on Lyseon teatteri porukkaa :'D 


Ainut tarkka kilpailija kuva - Alisa


kaikki kisaajat


ja voittajat (yleisön suosikkki -ykkönen - kolmonen - kakkonen(??))
Kisakuvat kuvasi kaverini Sini


Deittiä päädyin katsomaan ylpeänä vaimona (miehenä) kun Jonne uskaltautui Link-kaverinsa kanssa lavalle. Hyvin heillä meni, ja Jonnen karisma toi hänelle uuden puolison ;(
 




Olisihan se ihan tylsää ollu olla vaan katsoja joten hain spontaanille sekakierrokselle. Muiden kierosten haastattelija Nico (Love Live) oli ilmoitettu ilman omaa suostumustaan kyselijäksi ja katsojista valittiin 3 vastaajaa. Kaksi muuta vastaajaa oli myös Love Liven hahmoja, joka oli aika hauskaa.

 Tajusin kesken lavalla olon että vieressä istuva Hanayo on vanha kaverini, jonka kanssa ei vain ole tullut juteltua pitkään aikaan. 


MINIMINÄ!




Seurassani liikkui Jonne Gaarana ja Venla Elizabethinä (Bioshock). Myös Link ja Elsa hengailivat kanssamme.






Sunnuntaina oli luento- ja Sherlock päivä. Käytiin Ne vaiketat osat cosseissa, Pöytälaatikosta markkinointi makasiiniksi ja piirtämisen pattitilanteet -luennoilla. Sekä päättäjäisissä. Funfact se oli miun ekat coni päättäjäiset! Mitähän on tapahtunu aina aijemmin... 





Itse tosiaan cossasin Tarjoilita versiota sherlockista. Cossi tuli täysin kaapista, mutta lasit metsästin kirpparilta (olivat aluksi aurinkolasit ja linssejä irrottaessa tapoin sormeni, olkaa varovaisia!) ja tukan värjäsin ja leikkasin sopivaksi. Jonne oli Sasori ja venla lainasi minun Merln cossia. Oli mahtavaa nähdä se toisen päällä, ja oi miten hyvin se sopi Venlalle! (ainut että housut oli venlalle pienet ja niissä piti soveltaa).



(Tuntematon Elsa ja Anna!)





Conista ei ole paljoa pahaa sanottavaa. Ainoana miinuksena ehkä lavan vähä valo, valokuvauksen kannalta (kaikki kuvat harrastelija kameralla enemmän tai vähemmän tärähtäneitä ja näin) mutta tietenkin esitys oli hieno.

Tilat ovat toimivat, joskin sadesäällä sisällä ei ole tarpeeksi hengailutilaa kaikille. Järjestyspaikan siirtoa on ilmeisesti kaavailtu lähemmäs keskustaa, Peltolasta kestääkin kävellä melkein 20 minuuttia sinne. Ilmastointi onneksi toimi eikä läkähtynyt sisällä, vaikka ulkona porotti mittarissa 30 astetta.

 Kawassa oli myös ponppulinna! Mie en tosin kerennyt kokeilemaan sitä :( Mutta varmasti hauska lisä lapsenmiellisille! Ja EnsiApu piste toimi ihan hyvin. Kaverini kuukahti nesteenpuutteesta ja järjestyksen valvoja tuli heti auttamaan. Kiitos hänelle.


Haikein mielin lopettelen tämän postauksen, sillä conini jäävät tältä kesältä tähän. Aluksi piti mennä Animeen ja Traconiin myös, mutta koska raha ei kasva puissa, enkä ole vielä tarpeeksi vahva suurille tuntemattomille seikkailuille jään kotiin katsomaan Criminal Mindsiä ja stressaamaan YO kokeista traconin ajaksi. Cosseja silti ahertelen eteenpäin ainakun materiaaleja löytyy joten toivotaan että tulisi tilaisuuksia käyttää niitä.

Kommentit

  1. Vielä jonain vuonna löydän sut traconista 8-) #elämäntavoite
    Mut kawacon näyttää olleen kiva ja tollanen mukavan kokonenkin eikä niin täyteen ahdettu kuin monet muut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä joskus 👍
      Joo ^^ 480 kävijää on ihan jees määrä pikkiconille

      Poista
  2. AAAAAAAAAAAAAAAAH Sssssssssssssss rakastan tätä sun ed cossia (lähetä se mulle postissa plz) Olis ihanaa päästä käymään tuollakin. Miten pieni " miniminä" on, jos Ed on 130cm?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En miun :(
      Miniminä on sit varmaan 90cm pitkä ;)

      Poista
  3. :DD MINÄ OLEN TUOLLA!! (Moi)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x