Sotkuinen tampere


Aika on taas kulunut ihan liijan nopeaa. Oli koulun lopettajaisia, ylioppilaita, veljen rippijuhlaa ja kaikkea. Rippijuhlista tulee ehkä omaa postaustaustaan, joten niistä en nyt sano enempää~



Juhlien jälkeen kumminkin levättiin yksi päivä ja tiistaina lähdettiin road ripille Jonnen, rippikoulun suorittaneen Mikan ja isosisko Hennan kanssa. Suuntana tampere. Matka meni mukavasti, Jonnen nukkuessa, ja meidän muiden huudattaessa musiikkia uudesta Bluetooth-kaijuttimesta.



Meille kolmelle nuorimmaiselle matkan tavoite oli päästä Särkänniemeen. Hennalla oli vähän eri tarkoitus,  nimittäin  löytää tiensä poikaystävänsä luokse  (miu viaton isosisko on kasvanu isoks!).



Tampere oli maalaiselle sokkelo. Eksyttiin pariikin otteeseen yksisuuntaisten ja tietöiden kanssa. On varmasti vaan meijän taito eksyä 10min matkalla niin että matkasta tulee puolituntinen :D.




Särkänniemessä käytiin melkein kaikissa hurjissa laitteissa.  Uudessa X:ssä ei keretty käymään yli tunnin mittaisen jonon takia. Pikkusen harmi...


Koska ei oltas kaikki millään mahuttu Hennan kullannupun asuntoon, mie, Jonne ja Mika yövyttiin Tampereen Omena hotellissa. (Samanlainen se oli kuin Jyväskylässä!)




Keskiviikkona  kävimme syömässä pizzeria ravintola Napolissa. Voin suositella kaikille. Lounaan hinta ei ollut paha (8,5e + 1e limonadi, sisältäen alku salaatin ja pizzan), ja palvelu ystävällistä. Hieman meluisa täytenä ja omaa ruokaa sai odottaa.

Kotimatkamme taittui bussilla. Kauaa ei kotona kerinnyt lepäämään kun torstaina matka jatkui junalla lieksaan jonnen sukulaisiin ja jonnen sedän häihin.

Mökki höperöinä käytiin Jonnen molemman mummom mökillä!

Mitenkä teidän kesä on mennyt? Joko on talviturkki heitetty?




Kommentit

  1. Samaa sähläystä kun siellä. Kokoajan on jotain säheltämistä eikä saa oikein rauhaa mistään

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x