Terveisiä naapurimaahan




Moi!


 



palloautomaatit ♥


Takaisin heitto keskiviikkoon 20.4, jolloin Joensuun Lyseon lukion kakkosluokkalaiset aloittivat opintomatkansa Helsinkiin ja Tukholmaan aamulla kello kuusi. Vaikka väsytti todella paljon, mieli oli avoin ja into korkea.




Helsingissä kävimme tutustumassa korkeakouluihin, mie kävin Teatterikorkeakoulussa, ja minä taisin saada haaveen kipinän syttymään Teakille...







 Laivalla koimme herkkubuffetin, ilma-acrobatia esityksiä, musikaalin ja mahtavaa Live musiikkia. Lyseon vallattua karaoke baarin, riemulla ja huudolla ei ollut rajaa. Tax freestä matkaan tarttui kolmekiloa karkkia ja muumilimua. Putiikeista ostin Elvarin korvikset ♥.





Maissa ihailimme Modernin taiteen museota kuviksen opettajan ja paikallisen, entisen Lyseolaisen, tulkin kanssa, kirsikankukkapuistoa ja kauppojen valtavaa määrää (vähän eri meno, kuin Joensuussa). Opettajat olivat järjestäneet valokuvausrasteja niin, että jokaisen opiskelijan oli kierrettävä joko 3 nähtävyyttä tai yhtä museota. Shoppailulle jäi paljon aikaa, vaikka minä tuhlasin kruunuja vain jäätelöön , kulmakynään ja mekkoon. 



Kaksi yötä laivalla sai kaipaamaan omaa sänkyä, ja perjantai illalla kun 6 tunnin bussimatkan sai selätettyä ei mennyt kauaa, että Jenna kaatui sänkyyn ja nukkui 15 tuntia putkeen.

Kommentit