Krooninen väsymys

Hei

En oo koko lukioajan aikana ollut näin väsynyt, kuin nyt. Syynä on ehkä jääkiekko,euroviisut ja oma laiskuus. Nukun aivan liijan vähän, koska pääsen nukkumaan aina liijan myöhään.




Stressiä on aiheuttanut ruotsi. Todistukseen saa jäädä yksi 4 tai X ja miulla on atm kaksi 4sta ruotsista. Maanantaina yritän uusia kurssin jonka olen käynyt 4kk sitten. Eeps. Oon hyvin varma etten pääse sitä läpi ja harmittaa jo valmiiksi.



Elämä on silti aika jees. Koulussa ollaan touhuttu jo Abi juttujen äärellä ja ilmottauduttu syksyn YO kokeisiin.
    Saimme myös tietää ensi vuoden lukujärjestykset. Miulla eka jakso on aivan helvetillinen, kakkos jakso aivan mahtava ja kolmosjakso ihan jees. Ensimmäisessä on melkein joka päivä 8-16. Kakkosessa taas vain kaksi oppiaine kurssia, eli 6×75min ja saman verran kuviksia, joita voin varmasti tehdä silloin, kun huvittaa. Kolmosjaksossa taas melkein jokainen päivä on 8-12 tai 8-14 mikä on ihan kiva.



Toissapäivänä joensuussa Kerubissa järjestettiin Artisti, biisin tekijä ja some artisti -niminen tilaisuus. Kyseessä oli haastattelu tilaisuus, jossa oli oikea legenda, Anssi Kela paikalla.
    Kelan musiikki on aina ollut osa elämääni, suuri innoittaja ja idoli. Kuolin henkisesti haastattelun aikana, lopussa mekin saimme kysyä kysymyksiä. Tilaisuusen päätyttyä juoksin hänen luokseen ja sain halin.
    Tutisin kävellessäni bussiin ja tuo kaikki tuntuu edelleen oudolta.




Kello on 22:28 ja taidan mennä kohta nukkumaan.

Kommentit

  1. voimia väsymykseen. pidän sulle sormia ristissä <3

    VastaaPoista
  2. Älä Jenu puhu YO kokeista.....uhg...en halua, en oo valmis..Anssi är bäst!voimia sinnekki, toivotaan et nyt suomi voittaa canadan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En miekään xD mut ei niistä voi hiljetäkkään kun joka päivä muistaa ne koulussa yhyhy
      Itku tuli ton pelinkii aikana xD

      Poista
  3. Tsemppiä ja jaksamista! ♥ Itsekin mietin että olisin mennyt kuuntelemaan Kelaa mutta ei ollutkaan sopiva ajankohta. Oli varmasti ihana saada hali häneltä :D Aikaisemmin samaan tapahtumasysteemiin kuuluvaa Pariisin Keväään Arto Tuunelan juttelutuokiota kävin Kerubissa kuuntelemassa ja oli kyllä mukava kuunnella juttua biisien teosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Harmi ettet päässyt, kela oli ihana! Oi varmasti ^^

      Poista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x