wanha pariskunta

Mietin eilen illalla käärmeissäni, kirjoitanko kiukkuisen postauksen nuorien persujen idioottimaisesta ''kampanjasta'' mutta siitä on tehty jo niin paljon hienoja tekstejä, että annan olla, vaikka instassa siitä jo kitisin.

Viime viikko oli aika kolee, vaikka ite sanonkin. Monet varmasti tietävät mitä 19.2 tapahtui? Oli vanhojen tanssit tietenkin! Mie tanssahtelin siellä Jonnukan kanssa, ja oikein soma pari me oltiinkin. Amiksen kanssa tanssiminen onnistuu siis ilman ongelmia, jos asiasta sopii opettajien kanssa!





Päivä alkoi
Miun osalta 5:30 siskon sängystä, pienellä aamupalalla, kunnes siskon ja miun yhteinen ystävä tuli laittamaan miun hiuksia. Sängyn reunalla istuin melkein kaksi tunia, kun hiuksia käperreltiin (olin suoristanut ne jo edeltävänä iltana) ja meikkejä tupsuteltiin naaman. Koti meikkaus ja hiukset siis onnistuu jos on taitava kaveri!
Puoli ysin aikaan rantauduin koululle, ja ysiltä alkoi aamunavaus jossa meijät esiteltiin. Hui kamala! Lopuksi kaikki wanhat lauloivat yhdessä Maailma on tehty meitä varten -kappaleen (jonka sain tietää 20minuuttia ennen aamunavausta, joku oli unohtanut mainita sen xD) , pidettiin puhe ja lopetettiin abien valta leikkaamalla musta lista pois koulun seinältä.

Kymmeneltä ja yhdeltä meillä oli tanssit koulun ''liikunta salissa'' Urheilutalolla. Minua ei pahemmin jännittänyt, mutta Jonne tutisi, kun isänsä oli katsomassa yhen tansseja. Selvittiin ilman ongelmia, ja vaikka miun tyllit oli liijan pitkiä en kaatunu! (kuvista huomaa että ne jäi ryttyyn, sillo olivat jopa melkein liija lyhyet, mutta sitten Jonne suoristi ne liijan hyvin)



''Mitä tanssien välissä tapahtuu?'' Oli suuri miettimisen aihe miulla ja kavereilla. Hyvin se aika kumminkin sujui. Asujen ja meikkien korjailua, valokuvailua ja lepäämistä




Neljältä Joensuun areenalla alkoi vielä viimeiset harjoitukset. Paikalla oli kaikki lukiot. Lyseon lukiolta se meni aika perseilyyn, muiden lukioiden oikeasti tanssiessa. Enkä kadu, vaikka vähän pahasti opettaja meille sanoi, oli oikeasti hauskaa.



Kuudelta alkoi jännätty päätanssi. Paljoa ei mieleen jäänyt, kuin se että HYMYILE. silti oon aika myrtsi kaikissa kuvissa, Höh.

Tanssien jälkeen meillä alkoi oman koulun jatkot läheisessä ravintolassa. Oli aika surullista katsoa sadan nälkäisen teinin mussuttelevan kiltisti alkuruoka salaattia. Voi ei.


wanhat ja budjetti
Pakko tästä on puhua, vaikka raha on usein tabu bloggerissa. Ja pakkohan se on myöntää, mie menin halvinta mahollista reittiä. Mekon budjetti oli n. kankaat 95€ ja helmet + muu hörpetööri n. 5-7€.
Kenkiä mietin kauvan. Muistin kumminkin kirpparilta ostamani aidot suomalaista nahkaa olevat kävelykengät. Eivät ehkä kaikkien etikettien mukaisimmat, mutta ainakin hyvät jalassa. Hintaa näillä oli 5euroa.
Korut ostin glitteristä ja kortvikset oli vanhastaan + tiaran sain lainaan hiustenlaittajaltani ♥ Korut siis 20€

eli yhteensä 120-122€. (ei paha. joittenkin mekot maksoi 500€)




Toinen hieno asia viime viikolla liittyi myös minuun ja Jonneen. Kyseessä oli meijän toinen vuosipäivä 16.2. Vietettiin päivää koulun jälkeen yhdessä. Ensin käytiin syömässä ja sitten mentiin katsomaan eeppistä 2oolander (Zoolander 2) Päivä oli ihana, ja ihan mystistä kuinka nopeasti aika on mennyt.

Kommentit

  1. Heippa! Upea ja erilainen mekko, pisteet siitä :)
    Kehittäisin blogissasi oikeinkirjoitusta, lukaise teksti rauhassa läpi ennen julkaisua, niin siitä tulisi selkeämpää luettavaa :)

    -Suvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mul oli viel halvempi. Mekko 45e, pääpanta joku äidinäidinäidinäidin panta...ja kengät kans jotain 2e et heh. Hyvältä näytti kyllä

      Poista
    2. Suvi: kiitos kommentistasi! Olet oikeassa, ja tuo on asia jo ka kanssa olen kamppaillut kauvan ^^" en tiedä onko miulla jonkinsortin lukuhäiriö tietokonetekstiin, koska luen kyllä postaukset 2 tai 3 kertaa ennen kuin julkaisen ne. Pitänee ryhtyä vielä tarkemmaksi!

      Faunilapsi: oho luulin et siun mekko olisi maksanut mammonaa, kun se oli niin upea! No ei se hinta vaan laatu x)

      Poista
  2. Moikka! Jouduin hyppimään tekstisi läpi, kun oikeinkirjoitus oli niin huonoa. En sano, että itsekään hyvä olisin, mutta peruskirjoitus sujuu ongelmitta. Myös puhekieltä suosittelen välttämään kokonaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kuvat oli sitten niin mukavia että jakdoit kommentin kirjoittaa ^^ luen kyllä mielelläni sinun tekstejä ja otan mallia :)
      Kirjoitan blogia itseäni varten, ketään en pakota tätä lukemaan. Äidinkielen tunneilla saan lukea ja kirjoittaa tarpeeksi kieliopillista tekstiä, ja pidän itse vapaammasta tekstistä. Yritän pitää typot poissa tekstistä, mutta muutamia sinne pääsee luiskahtamaan, kun olen vähän tällänen.

      Poista
  3. Aivan ihana erilainen puku sinulla ja hieman myöhäiset onnittelut vielä siulle ja Jonnelle :3

    VastaaPoista
  4. En muista kehuinko mekkoas instassa jo, mutta se on niin ihanan omaperänen ja söpö :3 Olitte Jonnen kanssa varmaan sulosin pari tanssilattialla! <3

    VastaaPoista
  5. Joo onneks Suomest löytyy jonki verra järkevii ihmisii noit persum*lkkui vastaa.

    Tosi nätti asu + hiukset!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x