Valmistautumista

Hellurei!


Huhuh miks kukaan ei kertonu ykkösellä että kakkosella on näi rankkaa? Ens vuonna sitten on joko tuplasti kamalampaa tai helpompaa :'D

Wanhojen tanssien harkat on jo hyvällä mallilla! Onneksi (^v^)joitakin mokia miulla ja jonnella tulee vieläkin, esim heivataan väärää kättä väärässä kohtaa, mutta ehkä kukaan ei huomaa (◍•ᴗ•◍)



my prom dance dress!


Viikonloppuna tuli kokeiltua harjoitusmeikkiä ja kampausta ♥ Kiitos siskolle ja tämän kaverille (toteamus; Meijän pitää sit kyseisenä perjantaina alottaa laittautuminen jo kuuen aikaan (๑•﹏•) help.

Mutta tässä näkyykin mekkoni! (... taas instassa ja facessa se on jo näkyny, hups!). Sivusta näkyy vielä hieman  kenkuja, pitää käyä ostaa metri lisää violettii tylliä ja paikata ongelma. n. 50 helmeä puuttuu kanssa vielä.

On monday we wear pink!
onmondaywewearpink
Hame, Sukat, kaulakoru: Handmade
T-paita: Lahja
Villapaita: Citymarket
Korvakorut: Accessorize


It's my party and I'll cry if I want to
Cry if I want to (cry, cry, cry)
I'll cry until the candles burn down this place
I'll cry until my pity party's in flames
-Melanie Martinez (Pity Party)



Oon tehny myös muutaman hassun ostoksen jo tänävuonna, Ups. Ajattelin dumpata ne tähän <:


book~

Olin ostamassa apelleni synttärilahjaa, kun Suomalaisen kirjakaupan alennuksista huomasin tälläsen kirjan, (Norm. 30€ alennuksessa 7,90€). Muutamia uusia asioita, aika paljon kumminkin miulle jo tuttua ;/ sinällään ehkä harmi, ettei niin paljon tullukkaa tästä oppia. Noh kyllä mie tästä iloa irti saan, 300 sivua ompelua nimittäin!




phone case


Joululahjaksi sain veljen vanhan LGn tilalle Samsung J5:sen. Oikein mukava, ja ei hinnalla pilattu puhelin, jos saan sanoa. Mutta eihän se kauvaa miulla ehjänä pysyisi. (Sisko osti miulle) tuli hankittua sitten kahdet suojakuoret. Up Kohti korkeuksia ja Star wars -teemaiset komistukset eBayn ihmemaasta, n. 5€/kpl.


some fabrics~


Eurokankaassakin oli alennuksia. Jämä paloista sai ahtaa pussiin niin paljoin kuin sai 10€. Olin reipas ja sain aika paljon mukaan, tässä vain sininen resori ja vaaleanpunainen farkun tapainen kangas sieltä. Nallekuviollinen kangas oli kirpparilta (alun perin vauvan pussilakana!) 1,5€ joka meni vielä kodittomien eläinten hyväksi! Eihän sitä voinut sivuttaa :< En vaan vielä oo päättäny minkä mallisen hameen teen siitä. Hmmm


shirt!

Samalta kirppari kierrokselta lisää Tähtien sota ainesta! Yoda college 2,9€. Uuden veroinen poikien 170 kokoa :'D Voin vaa veikata, kuin vanha tää kumminki oikeesti on. Kun olin 5-6 luokalla (eli 5-6v sitten x) ) miun sillosella luokkalaisella oli tällänen paita. Hehe.




Ja nämä kengät ♥ Parasta näissä ei oo ulkonäkö, vaan hinta. Satuin katselemaan kirpputorin ''saa ottaa, saa jättää'' laatikkoa, ja nää komeili siellä. (Jennalle sopivan hintanen; ilmanen) Vieläpä sopivan kokoiset! Ajattelin duunata näitä, niittejä tai bling blingiä!



Miulla saattaa taas tulla vähän taukoa, koska
2-9.2 koeviikko
13.2 Lunta ilosaaressa -festari
14.2 hiustenvärjäys operaatio JA ystävänpäivä
19.2 wanhat
5-6.3 nekocon.



joten tää seuraava kuukausi on aika täyteen ahdettu :'D Miulla on ens jaksossa kaks kurssia päälleikkäin, joten saa nähä kerkeenkö mie tehä mitään.


Millaisen hameen miu pitäs tehä tosta nallekankaasta <: Linkkailkaa kuvia!

Kommentit

  1. Äääh, toi sun mekko on niin ihana, en kestä! :3

    VastaaPoista
  2. Oiii, upee toi mekko:3 Ja oot muutenki tosi nätti tossa yhhyhyy:'D Itekki oon ny alkanu miettimään wanhojen mekon ite tekemistä, itellähän ne ois eessä vasta ens vuonna:D Tuppaa olemaan niin kalliita noi valmiit mekot:'3 (kalliiksi varmaan tulee ite tekemälläki, mut ainaki se ois hieno kokemus (kumminki siitä tulee ihan hirvee eh:'D)) Toi sun pinkki asuki on niin söpö aaaagh en kestä, oot niin söpö //menee nurkkaan pyörimään

    Astetta sekavempi kommentti taas xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hii kiitti!
      suosittelen ^^' Kyllä mie säästin pari satasta ku ite tein :D oisha sillo saanu ehkä hienomman mekon, mutta ainakin sain nyt sellasen minkä halusin 8) tärkeintä miulle.

      kiitti hömppä ♥
      ei se haittaa x3

      Poista
  3. Tosi kaunis ja persoonallinen mekko! Ihan huikea! ♥

    VastaaPoista
  4. Toi mekko on vaan niin hieno. Sitä vois vaan kattella koko ajan. Mulla ja Santerilla on kans vähän ongelmia vanhojen kanssa. Esim, santeri ei keskity, me ei kumpikaan muisteta, mikä alkaa ja millä. Polkassa sante tyyliin ottaa mut syliin ja se pomppii sinne tänne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ♡
      Voi ei :'D me aina sniikisti katotaan jonnen kaa mitä muut tekee ja tehään perässä

      Poista
  5. Ooo, aivan ihana mekko :D Erityisesti toi sateenkaariväriyksityiskohta on tosi upea ja persoonallinen > u <
    Toivottavasti menee tanssit tosi hyvin~ (ite en osallistunut koska väsymys). Ja jos vähän heiluu väärä käsi niin ei kukaan mitään huomaa c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasti ♥
      Hyvin menevät ^^ (ymmärrän hyvin, en itekkään aluks meinannu MUT HALUSIN MEKON) ei nii ;)

      Poista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x