Pikkucon





Taisin heinäkuussa sanoo ''Tän vuoden ainoat conit samassa postauksessa? No miksipä ei!'' mutta tossa pariviikkoo sitten sain tietää, että Mini chibicon järkätään tänävuonnakin kuopiossa 8-) Noh tottakai käytetään tää mahollisuus hyväksi!

Viimevuoden versio: x

Kyseessä oli siis pieni, yhden päivän con. Lähettiin matkaan jonnen kaa aamula 9:55 peruukit päässä hassuissa vaatteissa. kahentoista aikoihin oltiin Kuopiossa, ja sitten eksyiltiin kahestaan keskustaan päin.




Oltiin aika homoja


ei kumminkaa nii homoja kui Preussi ja Saksa
(siellä oli paljon Hetalia cossaajia!! haluun cossata hetaliaa  (・・。)ゞ)


Meillä oli siis ihan kaappicossit :'D Leikattiin jonnelle peruukki ja mie ompelin käsin silmälapun. Huomasin conin aikana, miten pahasti syvyysnäkö katoaa, kun on vain toinen silmä käytössä. Ja miten sokea miun toinen silmä on. En nähny 2metrin päässä olevaa parinsentin tekstiä :o Jonnella on ny yleensäkki lasit, ja silläkin meni parempisilmä lapun alle :'DD Yritettiin sit pyörii Urumin liikkeessä sokeina. (anteeks te joihin törmättiin!!)



puhelinlaatu on 5/5

Säälittävä Kaneki vei Coolin kanekin naamarin 8-)

//edit parempi kuva





Yhenaikaan mentiin istumaan Kulttuuriareena 44sen esityshalliin. (Hui kamala kun muisteltiin vaa vuuentakaa missä päin se oli, ja en ees muista miten pääsen koululta joensuun areenalle jos joku kysyis??) Ja siellä katseltiin ensin FFFollowersin fffightiä 8-) Oli aika hubaa, Menin auttamaan Eetua (... emmie hään oikeeta nimee tiiä, mutta cossaili Edward Kenwaytä) Lavalle kun hän selitti mitä fffighti on. Hui. Osallistuin myös ihan ite taisteluun myöhemmin.

Ja sitten vielä heti perään alkoi Cosplaydeitti. Kävin tälläkin kertaa lavalla, yleisökierrosella. Kyseessä piti olla sekakierros, mutta oho se olikin Yaoi kierros kanssa. En saanut miestä :( (Enkä ollu hauska tai mitään, mutta miulla oli hauskaa ja miusta jokanen lavakokemus on miulle hyväks ennen Lyskateatterin esityksiä Σ(‘◉⌓◉’) Oon tavallaan pääpahis ja huikamala)


Urumin pop up -liikeestä tuli muutamia ostoksia, ja taidekujalta korunen. Mutten esittele niitä tässä, koska melkein kaikki menee pukinkonttiin sisarille, he saaavat vielä lukea tätä!

Pari matsia pelihuoneessa (hakkasin Jonden 3-1 8) ) ja takaisin kohti kotia.



Oon tykästyny tosi paljon pikkuconeihin. Onha se vähä hassuu, ku niissä ei käy niin monet (=ei oo aina vältisti ees kavereita sielä!) Ja monesti esityksiä ja luentoja on paljon vähemmän. Mutta niitä ei tarvii stressata nii paljoo, halvempii, cossit voi olla vähän sinne päin, ei kukaan kato nii pahasti. On itsessään jo hienoo, jos joku viittii cossata nii pienessä tapahtumassa!! (sekä tietty se, että ihmismäärä ahistaa jonkin verran.) Ja parasta miusta on se, että useesti voi vaa olla 5minaa ennen cossikisan alkuu ''AINII JOO VOIS MENNÄ KATTOO'' ja juosta, eikä tarvii tietää 6kuukautta aijemmin ostaako lipun sinnekkin (•́ ⌄ •́๑)૭✧ 

En tarkota haukkuu tällä isoja coneja! Mahtavaa että on nii isoja tapahtumia, joihin saahaan tosi paljon väkee ja jopa upeita kunniavieraita!! Mut oon hektistä elämää elävä köyhä opiskelija xD.... Ja toki ymmärrän miks pitää nii aikasee hankkii kaikki liput ynnämuu xd





Nekoconia odotellessa silti! Onneks sinne on vähän vähemmän lippuja kuin animeen, ei oo tilat niin ahtaita ╭(・ㅂ・)و ̑̑. En vielä tiijä ketä cossaan •̀ᴗ•́ Merlin on vahvilla mutta kekä ois toinen. Oon miettiny Harry Potteria kanssa. Toisaalta ois kiva tehä tosi yksityiskohtanen animu hahmo xD Joululoma aikaa ommella heheh. 


Tiistaina onkin koulumme Lyseonyö. Se on sellanen hassu kouluntapahtuma, joka nimensä vastaiseksi loppuu kaheksalta illalla. Siellä siis katsomme ensin elokuvan elokuvateatterissa (sai valita kolmesta vaihtoehosta, ite valihin Inside Outin) ja sitten syömään ja katsomaan oppilaitten järkkäämiä esityksiä. Teemahan tänävuonna oli ysäri, ja miulla valikoutui lopulta hahmoksi Digimonin Yamato Adwenture versiona. Hanskat viel puuttuu ja Digivicen loppuun tekeminen Toivotaan et kerkiin!

Onkos teillä seuraavaa conia tai cossia?

Kommentit

  1. Juu itellä oli suunnitelmissa winteriin lähtö myös jos vielä ens kuun puolella lippuja löytyy :) cossia en ole suunnitellut sillä Pa:na kun ei mitään saa aikaiseksi. Itsekkin satuin olemaan chibissä, harmi etten vaan sua sieltä spotannu :) olis kiva ollu käyvä moikkaamassa kun sua kerta fanitan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saat vielä lipun :3!
      Aah voi harmi, toivotaan että nekossa onnaa!
      (Aww minulla on fani!)

      Poista
  2. Postaatko vielä tosta lyseon yöstä tarkemmin ja asuista tms?:) ps oot tooosi taitava käsitöissä, ompelukses näyttää ihan ammattilaisen tekemiltä oikeesti! Respect ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo <: Tai ainakin linkkaan meijän koulun blogin, josta voi käydä lukemassa, jos mie en kerkiä joulukiireiden ohella kirjoittamaan!
      Kiitos tosi paljon <3 vielä on harjottelemista että vaatteiden sisäosatkin olisi siistin näkösiä :'D

      Poista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x