Pakkasta ja Harmaata


Onko sulla joskus ikävä ollut jotain jota ei ehkä olekaan? 
Onko sulla koskaan ikävä tullut, vaikket tiedä mitä edes kaipaatkaan?Niinkuin pieni satu johon lapsena uskoit, menettänyt hohteen on kokonaantai niinkuin kaunis maisema jota ei koskaan, ole edes ollut olemassakaan



Oon rakastunut Anssi Kelaan uudelleen viimesen 3kk aikana aikana ♥



Hyvä aika siis dumbata muutama hassu naama!

tukka: ebay





Hihhuli hei
Joulukuu on nyt! Tajusin sen vasta kunnolla tänä aamuna ♥ Tämähän tarkoittaa vain yhtä asiaa--> Joululoma on pijaan ♥ 
Monesti kysytään mikä on suosikki juttu joulussa

Miusta parasta on ehottomasti LOMAA
Ei niinkään ne lahjat
tai herkut
tai lumikinokset
vaan Vapaus ♥ 

Saa heittää moneksi päiväksi (viikoiksi ei voi enää puhua ;-;) kirjat rappusten alle piiloon ja löhöillä sohvalla ja olevinaan auttaa joulusiivouksessa ja -leipomisissa hihi.

Paita: Lindex
Pökät: oma handu
muut: ???



Okei pakkohan on myöntää, että vähän laiskotellen tässä on viime aikoinen muutenkin mennyt. Koeviikko on parhaillaan käynnissä. Tai no huomenna on viimeinen koe miulla. Kyseessä on äikkä, eikä äikän kokeisiin oikeastaan tarvitse lukea. Tänään taas oli vapaapäivä (oikeasti miun ois pitäny mennä Lyseon teatterin harjoituksiin, mutta tuota miun roolin kohtausta ei käyty ja kahentunnin matka kolmen tunnin harjotusten takii tuntu turhalta) joten oon vaan dataillu ja käyny ulkona.
Eräs viisas Abiturienttikin sanoi meille, että Koeviikko on lomaviikko, ja miulle tää on täyttä totta. Normaalisti pitkinä päivinä kouluretkeni kestävät aamu seittämästä ilta viiteen = 10 tuntia. Koeviikolla lähden seittämältä, mutta saatan palata jo yhdeltätoista takaisin kotiin = 4 tuntia. Pieni ero, eh?


Tietty niihin kokeisiin pitää kerrata! Mutta mie yritän tehä opiskelun kurssien aikana, niin ei tarviis niin paljoo koeviikolla (*⌒▽⌒*)θ~♪ Suosittelen tätä taktiikkaa kaikille mukavuudenhaluisille.

Yläasteella kun kyseltiin ''Monesti luit koealueen?'' Lukiossa kysellään ''Montako prosenttia koealueesta luit?'' (Miulla vastaus on yleensä n. 70%)


Oon tehny paljon käsitöitä, ja kattonu animee viimesen viikon aikana (katoin yhen uuden sarjan ja uuden kauden yhtä sarjaa ja eilen aloin kattoo taikapoika animee joka oli aika hämy (sarjat joita alat kattoo van sen takii, et haluut cossata 6/5))




Villapaita: Citymarket
Aluspaita: seppälä
Hame: Oma handu





Villapaita & Hame: Kirppari
Kengät: Prisma

Pinkula pitkä rusetti hame on miun uusin käsityö ♥ 
Ostin pinkun kankaan kirpparilta pussilakanan muodossa (2,5€) Pitsin käsityö liikkeestä (2€/m) ja valkosen kankaat €kankaasta (n. 8€/m) Hintaa siis alle 10€!
Eniten meni aikaa valkoisen kankaan poimuttamisessa piparkakku kuvion alle.
Ainakin pitempi ja lämpimämpi kuin muut hamoseni!

 ... Tän ruutuhameen kanssa miulla itseasiassa kävi niin, että se on ollu kaks vuotta miun kaapissa, ja oon käyttäny sitä kerran. Siinä on tosi korkea vyötärö, ja on kokoa 38, normaali hame kokoni on 34, joten se on roikkunu miulla aivan kamalasti xD Sain viimein toissaviikonloppuna pienennettyä sen!! (Normivaate koko on kyllä 36-38 joskus jopa 40 jos tarvitsette tätä tietoa)







Villapaita: Seppälä
Aluspaita: Lahja kaverilta ♥
Hame: Bodyline
tukka: ebay



Hassu nukkekuva näin loppuun, muttakun meille satoi lunta! Hurjasti ensin, sitten se suli kokonaan pois ;-; Onneksi eilen satoi lisää! Jokskin vaan pari senttiä, eh.
Lumella on tosi suuri vaikutus miuun, oon paljon energisempi ja ilosempi kun on lunta~

//anteeksi sisäkuvien laatu, Meillä ei oo oikein kunnon valoja ja otan noi sen jälkee ku tuun kotiin, joten silloin on ulkona pilkkopimeää :<



Onko joku muuten tulossa Minichibiconiin (‐^▽^‐)(13.12 kuopio apaja) Mie joo <: Ollaan jonnen kanssa eri versiot Kaneki Kenistä 8-) Mie mustatukkanen ja jonne valkee. Saatiin kamuks myös Uta 8.))

Onko teillä jo joulufiilis?

Kommentit

  1. mulla on kans vihdoin tulossa viimeset kokeet täs ihan just (ja ihanasti kaikista niistä aineista joissa oon huono c:)

    en sillain oo jouluihmisiä, mut loma kelpaa
    haluun vaan lähinnä nukkuu

    noi kengät antaa elämää en pysty ;;<3
    sulla on aina niin nättejä vaatteita :c

    oon joskus ennenki kuullu tosta binan koukousta! vaikuttaa jännittävältä 8--)
    ootko muuten kattonu one punch manii? mun on ollu ihan tajuttoman pitkään tarkotus alottaa se ku en oo muutenkaan viimeikoina kattonu hirveesti animee. jos nyt loman aikana jaksais ^^

    ja äää hauska conia ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jees :D noh onneks sit kohta on loma nii ei tarvii niistä enää stressata

      Loma on kivaa

      <3 ne on, eikä ne oikeestaan ees tapa jalkoja. paitsi jos on huot sukat xD
      nii on, kiitti <:

      ! hauska sarja ainaki ton ekan jakson perusteella xD en oo kerenny kattoo viel enempää
      en oo! kuulostaa kivalta

      kiitti!

      Poista
  2. Mulla on joulufiilis, onneksi. Välillä se kumminkin vähän laskee~
    Onnea kokeisiin, mulla on enään kai yks koe ennen joulua, jes. Se on huomenna, ja mun tarttis kyllä vielä lukea. Oon koko illan vitkutellu lukemista mutta kohta on pakko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo~ varsinki sillo, ku lumet sulaa pois :/
      kiitti! Hyvin toivon niitten menneen xD jes!

      Poista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x