Tulevaisuuden suunitelmia

Heissuli vei
Tiijän et tää blogi on ihan naurettavalla mallilla vanhaan verrattuna. Postauksia tulee tosi harvoin, ja jos tulee, ne on tosi laaduttomia, tuskimpa tää tästä paranee xd.
Latasin muutama ilta dittenblogger appin, jolla pystyy kirjoittamaan tekstejä, mutta ilmeisesti kuvien lisääminen ei onnistu? Lisäsin tähän kaks kuvaa, mutta en tiiä näkyyväkkönä! Tää ei ilmeisesti myöskää julkase näitä tekstejä silled kivasti :) en arvosta.


Ajattelin tehä esim Linkin Parkin keikasta postauksen, mutta siitäki on jo yli kuukaus :'D koitan silti tehä sen.
Nyt päättyy eka jakso, ja viel kaka koetta jälellä (kemia ja matikka). Ens jakso on ehkä vähä iisimpi kui tää, ei nii paljoo negatiivisiä aineita, jokskin kaksi psykologiaa. Kamala.

Päätin kirjoittaa ensi syksynä psykologian, en muistaakseni maininnu siitä viellä. Tän seurauksena miulla on tulossa 5 kurssii psykologiaa tänä vuonna. Hui. En onneksi saanut "inhokki" opettajaani mihinkään näihin. (Ussan opettajamme on aivan mainio, mutta ajatuksemme eivät käy yksiin, harmillisesti ei ole muita ussan opeja ja hää ei anna tenttiä kursseja).

Oon myös alkanu miettii, että mitä lukion jälkeen. Tällä hetkellä tuntuu, ettei yliopisto oo miuu varten, ehheh. AMKissa kiinostaa sitten media ala, jokskaan sillä alalla on atm paljon työttömiä, joten 4 vuoden koulutus menisi kinda hukkaan. Aloin pohtimaan sitten ammiksia. Käsitöitä olisi miusta tosi kiva tehä ihan työkseen, joten aloin miettimään ompelu alaa, onkohan se hienosti joku vaatetusala tjv, joka löytyisi joensuusta!
  Kun olin ysillä käytiin tutustumassa Outokummun ammattikouluun, sielä törmäsin lavastusten teko alaan. Mietin että tääki vois olla vaihtoehto.
Jonne kerto, että lukion jälkee amiksesta voi päästä kolmessa vuuessa. Täähä ois hyvä, koska ajattelin että pitää sen jälkee kouluttautuu varmaa vielä johonkin suuntaan, jos vaikka en pääsekkään ompelemaan omaa vaatemallistoa heti *naurahduksia*, että olisi jotain millä elää.
Hui

Kommentit

  1. Itseasiassa amiksen pystyy yo-pohjalla käymään kahdessa vuodessa.
    Itse kirjoitin kans psykan aikanaan. Siinä on paljon työtä, mutta siellä on tosi mielenkiintoisia juttuja! Jos asuisin lähempänä sua voisin antaa mun muistiinpanot lainaan. Oon nimittäin tiivistänyt jokaisen kirjan.
    Sä oot kyl tosi fiksusti pohtinut kaikkia tulevaisuusvaihtoehtoja. Hyvä ettet oo jämähtänyt vain yhteen. Mielenkiintoisia valintoja! Se on kiva, että voi mennä lukion jälkeen kokeilemaan amista ja hankkimaan ammatin sieltä, mitä sit mahdollisesti kehittää vielä korkeakouluissa myöhemmin eteenpäin.Saa nähdä mihin päädyt. :)♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ooh hienoa <:
      ooh :3 miulla on sellanen hyvä puoli, että siskokin kirjoitti ;) jokskin ollaan eri lukioissa, hänellä oli kirjasarja, jos jaksan, voin lukea kummatkin :D
      kiitos <:!

      Poista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x