Juhlavaa




Nuo kaksi kuvaa liittyvät koulumme 150 vuotis juhlaan. Kamala kun yrittää ajatella kui vanha mein koulu on, sama rakennus ei oo ollu ihan niin kauvaa, mutta lähestulkoon. 

Olin silloin nallemekossa, hiuset nutturalla. En halunnu laittaa liikaa härpäkettä, ettei asu olisi epäkorrekti, heh.

Juhlaa oli koko viikko, ja siihen liittyi erilaisia tapahtumia, koko joensuussa. Ainakin museoissa oli Lyseo näyttelyitä, 1.9 julkaistiin Lyseon historiasta kertova kirja ja 4.9 oli iso juhla. Juhla päivänä pukeuduttiin juhlavasti jo kouluun aamusta, ja kaksi ekaa tuntia oli normaalisti. Itse juhla alkoi koulultamme isona kulkueena kohti juhlapaikkaa.

Koko juhla oli siis aika pitkälti musiikkiesityksiä ja puheita, joita piti entiset joensuun Lyseolaiset, ja se järjestettiin Joensuun areenalla, jonne oli rakennettu lava ja kasattu tuoleja.


Tilanne näytti siis jotakuinkii tältä. Suurin osa oppilaista istui korotetulla katsomolla (niinkuin mie kaverieni kanssa). Kuvassa oli juuri lyseolainen säveltäjä ja laulaja, ilmeisesti Kaj Chydenius, piano ja Talvi-Maaria Turunen, laulu, luulisin.



Juhlaan oli täysin vapaa pääsy, me nykyisille lyseolaisille se oli pakollinen upea kokemus, jossa kaikki olivat mukana, juhla tapahtui koulupäivän aikana. Jonkun laskun mukaan paikalla oli yli 1400 ihmistä, hurjasti se.

Vaikka pitkälti juhla oli vanhojen lyseolaisten holhoama, nuorukaisetkin saivat näyttää hampaansa. Lopussa oli leiskuva musiikki-jalkapallo-tanssi-esitys johon sisältyi screeneillä näkyvä video erilaisista lyseolaisten harrastuksista. Oli laskettelu, piirtäminen, pelaaminen, koripallo ja jopa miun nukkeilu harrastus, hui kamala.

Juhla päättyi koulumme puheenjohtajan puheeseen. Tämän jälkeen päästiin hipsimään kotiin.

(Vielä random päivän asu x) Kävin kampaajalla, se ehkä on huomattavissa tuosta kiharasta, pitkä tupsu pysyi!


Kommentit

  1. roar onnea tein koululle tai jotain :DD
    meijän koulu on kans joku ihana sota-aikanen sairaala c: muuten ok mut ilmastointi vois olla jees ja hometta ja portaita sais olla vähemmän 3/5

    tykkään sun sinisistä hiuksista paljon ne on söps <3
    mulla oli itellä täs joku yritys vetää hiukseni pinkeiks vähän aikaa sit mut nyt ne on vaan punaset taas lol

    toi viimesen kuvan hame on kans mukava ^^

    (teijän puheenjohtajalla on muuten kiva naama)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah kiitos :D
      portaat 0/5

      Aww kiitti x3 mieki tykkään :D
      :DD outs

      (nii on haha)

      Poista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x