Hype' ja ANimecon

(vaihoin muuten blogin nimen Rajaseuduksi, mutta sama hassu Jenna täällä kirjoittaa ^^)

Tän vuoden ainoat conit samassa postauksessa? No miksipä ei!









TAISTELU JASKAA TYNTYNTYNY


Aloitetaan purkamaan kuvasaldoa Hypestä <: Joka siis oli pariviikkoa takaperin hyvinkäällä.
Paikalle saavuimme Jorpan kanssa mby kahdentoista aikoihin, ja kiersimme ensin myyntipöytiä. Päätettiin mennä kattoo Cosplaydeittiä, mikä oli hyvin mielenkiintoinen kokemus.




tää on ehottomasti täydellinen kuva, koska tässä tapahtuu niin paljon


Ensinnäkin mielenkiintoinen, juuri tiiviin tunnelman, ja juontajien ja katsojien hyvin toimeentulemisen avulla, kuin myös siksi, että kävin lavalla kyselijänä :'D.

150627132706.jpg
x kuvaaja: nyymix

Härttinen se oli tosi spontaani veto. Hui. Paljoa en lavalta muista, kun jännitti xD Paitsi, ettei muut lavalla olleet kuulleet minua, ja että se oli hauskaa.

Tästä taisimme jatkaa uudelleen myyntipöytiin, ja tanssi- ja läpsypelin kimppuun 8). Kävin vielä ihastelemassa pinssejä, ja oho samalla löysin ystäväni Viivin, vaikken edes tiennyt, että hän tulee tuonne.

Vedin peruukin pois päästäni, ja vaihdoin ''siviileihin'', kun alkoi tulla kuuma

Siinä Hengailtiin näiden kanssa, ja käytiin pelaa lisää läpsy peliä 8) /en tiiiä sen nimee, siinä piti painella nappeja, aina kun musiikintahtiin pallura laskeutui viivalle xD Oiski ees rytmipeli parempi nimi?/







Käytiin myös Hype Cafeessa, jossa oli herkullisia muffineita ♥ Näin söpö meido palveli meitä :3(näin hänet myös Animeconissa?? Hassua xD)

Seitsemän aikoihin sanottiin Viiville heippa, ja lähdettiin Jorpan kaa takasi helsinkiin. Coni oli kiva, vaikkakin ohjelmaa oli vähäisesti, ei se silti ollut tylsä! Aurinko paistoi onneksi melkein kokoajan, paitsi kuuden aikoihin vähän sateli.

Animecon 

Majoituksen kanssa päätettiin tehdä silleen sopivan epäloogisesti, että yövyttiin miun kotona, ja ajettiin kahesti kuopioon :'D Noh ei se haitannut! Matkassa oltiin siis mie, siski, Jonne, siskin kämppis Elli ja heidän tuttu Linda. Aamulla kolme vanhinta kävi nappaamassa miut ja Jonnen mukaan, ja ajettiin kuopioon. Parkattiin toriparkkiin ja hiivittiin Musiikkikeskukselle. 



Hups unohin aluks tän kuvan! Todella soma Tardis ja Rose :3



 Olin heti alkuun reilu kaveri/sisko/bae, ja karkasin nukkemiittiin xD Siitä enemmän nukke-blogissani!

Siitä lähdin muutaman netti ja irl tuttuni mukaan, ensin hengailemaan sisätiloihin, joksin myöhemmin Heseen. 


Adalisa <3




näin muutaman muunkin ankan ^^


Kolmen jälkeen hyppäsin taas kotijoukkojen matkaan. Myyntipöytien ja taidekujan jälkeen kävimme pelihuoneessa ja kuvailemassa pihalla.





en tiiä, oisko miun pitäny hyökätä näitte kimppuun Thundralla, mut aattelin olla kiltti, ja otin vain kuvan ^^


 Jonneliini oli Neo






Kotimatka alkoi siinä kuuden jälkeen, ja ihan aluksi huomasimme, että Toriparkki oli mennyt kuudelta kiinni :D Ihmeteltiin että mitäs  nyt, mutta onneksi löydettiin reitti autolle ♥ 
Kotiin pesemään meikit pois ja nukkumaan!


SUnnuntai


 Tarkoitus oli matkaan lähteä viimeistään kympiltä, mutta aamu venyi, ja auto kaarsi Kuopion tielle vasta puoli yksitoista :x Missasin tän takia AMV kisan, ja vähän harmitti.




 xDD omgh tää kuva on miusta samaan aikaan tosi kamala ja täydellinen








3x jennan ihanaa virnettä <3 tiiän et arvostatte




''Onks tää nyt se Supernatural kausi 11?''



Alisa!


... ja Ada joka ei tahtonut nousta kuvattavaksi :(
(ja heidän lapsensa peruukki)

syy miksi meillä meni näin pitkään: ellin (aka. Bucerin) käsi




Menetin myös con luento neitsyyteni, ja kävin kuuntelemassa Lauran Näinkin voi cossata? -luennon. Oli hassua tajuta vasta luennon alkaessa, että kappas, tässähän on tuttu henkilö xD Olen lukenut hänen nukke blogiaan... vuosia.

Loppu päivä meni vain hengaillessa, ja pelihuoneessa. Piaan tuli kuulutus, että coni sulkeutuu piaan :'D Etsimään Lindaa, joka oli jäänyt kuopioon yöksi, ja mennyt ''omiensa mukana'' koko sunnuntain. Tulomatka meni hyvin, ei parkki kiusannut tai eksytty. 

Kumpi oli kivempi coni? En osaa sanoa. Toki Acon kahtena päivänä oli kaksinkerroin hauskempaa ;)  (pahoittelen tosi sekavaa tekstiä xD alko vähän väsyttää tässä loppupuolella. Tultiin viime yönä yheltä Viro reissulta kotiin, jonne lähettiin maanantaina enne kasii. Tänään heräsin enne kahtatoista tietoon, että puol yks ois hammaslääkäri).

Ilosaarirock on edessä jesh! Kanssa aijon kirjotella teille ostoksistani ja muista hankinnoista :3 (esim n. 10 pinssistä, jotka elli lahjotti miulle xD).  Awstap Nukkumaan nyt
(yritän jostain repäistä aikaa, jotta saisin lopunkin blogin ''sisustettua'' uudelleen. Jaa'aa saa nähä millo sitä saan)

Kommentit

  1. ihana postaus~
    molemmat cossisi ovat tosi hienoja nun

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :>
      (teknisesti tässä on kolme cossia, keitä tarkoitat!? ok) kiitti :3

      Poista
  2. Kiva conipostaus!
    Ja apua, kuinka ihana Hina Ichigo cossi ♥

    VastaaPoista
  3. Meillä taas täällä läpsy on korttipeli, jossa ei tietenkään (nii nii.. Eihä tietenkää..) tahallaan yritetä murtaa toisten kämmenluita, mutta se läpsy tulee jotenkin voimalla xD hauska peli.

    Mun ja mun kaverin on ollu tarkotus osallistuu tohon Kuopion animeconiin jo kolmena vuotena mutta se nyt on aina unohtunu x{
    Siulla oli hyvät cossit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo :D sitäkin oon pelannu pari kertaa! xD haha ups
      Ups :o ensivuonnahan se on musiikkikeskuksen rempan takia jyväskylässä :/ saas nähä, jääkö se sinne, jolloin kyllä ehkä loppuu miun animeconit ucu
      kiitti :3

      Poista
  4. Nyt itkuttaa. Miksi en raahannu omaa höppänää kuopioon sillon Animecon-aikoihin :"c No ei voi mitään, mut hienoo et siulla on ollu hauskaa molemmissa coneissa :D Itekki kyl haluun vielä joku päivä mennä cosplaydeittiin!! xD

    VastaaPoista
  5. Kappas! Pääsin kaverini kanssa blogiin ^^ Elikkäs Payday:n Hoxton kiittää saamastaan huomiosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kumarran! Olitte upeita ja ihasteltiin teitä monesti Jonnen kaa :3

      Poista
  6. Hei! Sulle olisi The liebster award –haaste mun blogissa! :) http://rebeldechica.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x