Happoo ja Helsinkii

Heipä vain lapsukaiset!

Tälläkertaa saatte kärsiä huonoista puhelinkuvista ja Animecon inffosta!

Aloitetaans jäkimmäisellä:

Tulen aconiin siis kumpanakin päivänä, minut voi bongata mm. Adan ja Alisan nukkemiitistä lauvantaina, ja muutenkin kokoviikonlopun seikkailemassa niin Aku Ankkana (Kingdom Hearts) kuin Juuzouna (Tokyo Ghoul)



Tälläisinä hömelöinä siis liikun! (Juuzou  siis sunnuntaina, se kun tuohon kuvaan unohtui kirjoittaa)
Laitan tänne ehkä vielä valmiimmat kuvat, jos joku haluaa :'D Mutta seuraamalla minua instagrammissa saa varmempaa tietoa!
(Akulla minulla on myös peruukki ja kepukka mukana 8), Jos muuten ei tahdo tunnistaa olkoon Space reppuni kanssa tunnistettava?)





Toisena tietona oli Helsinki reissu! En muista plajon siitä mainihdin? Matkaan lähdin Joensuusta 26.6 yhdentoista aikaan, ja siitä alkoi 7 tunnin matka Helsinkiin. Matka taittui musiikkia kuunellen ja kirjaa lukien. Yritin nukkua, mutta taisi jännittää niin paljon, etten pystynyt. heh.

Mikkelissä pikavuoro oli täynnä. Kuulutettiin että Helsinkiin perille menijät tassu pystyyn, noin 10 kättä nousi ilmaan. Ehdotettiin että päästäisiin Express vuorolla, joka olisi nopeampi, ja niitä tulisi kaksi bussia. Hah tottakai se kävisi 8). Lopulta pääsin hyvin ilmastoidulla ja lähe tyhjällä bussilla melkein 3 tuntia loppu matkaa, olihan se 30 min aijemmin perillä.




ilmeeni kuuden tunnin jälkeen


Odottelin Kampin bussi asemalla kaveriani Joria hetken, ja ihmettelin helsinkiläistä murretta. Siinä Jorin kanssa käveltiin heille, siellä majottauduin kolme yötä.


Kun tahdotte Hangouttailla ihmisen kanssa, ja koneen näyttö ei toimi? No onneksi on televisio!

Perjantaina ei vielä tehty oikein mitään. Aivolagasimme vain Jorin luona, ja katsoimme elokuvaa (ja juteltiin Mirtsun kanssa).

Lauvantaina menimme Hypeconiin, mutta siit kirjoitan (vaikka animeconin yhteydessä) oman postauksensa :'D saatte nauttia ehkä vähän parempilaatuisista kuvista.

Sunnuntaina sovittiin sitten tapaaminen Mirtsun kanssa keskustassa. Koko päivä meni siinä, että pyörittiin ympyrää, ja puudutettiin jalkamme. Kävelime esim Lucasta Kilalalaan on pidempi matka helteessä, kuin se google mapsilla näyttää.

me ollaan nättejä ja normaaleja

Käytiin juomassa tee-pirtelöt Bubble tea -nimisessä paikassa <:

Maanantaina muutamat (nukkeilija) kaverini miittailivat isommalla porukalla yhden aikoihin Helsinkin keskustassa, ja miun bussi lähti kahelta. Kävin moikkaamassa heitä, sanoin Jorille hyvästit ja kotimatka alkoi.



Kommentit