Prinsessa sininen




Kaksi asua samalla mekolla :D! (alempi siivous päivän asu, hehe siksi ei edes sukkiksia) En jaksanut vain kodin takia meikata *-*



Heij~

Toivottavasti teillä oli rentouttava pääsiäinnen ♥ (kuten miulla 8) ) ja saitte hetkeksi ajatukset pois koulu ja/tai työ stressistä!

Miulle pääsiäinen on aina tarkoittanut juuri lepäämistä. Stressistä poispääsyä, hengittämistä. Yleensä se on jotenkin ollut myös ''vanhaan'' palaamista, tai ainakin sen muistelemista (en tiedä mistä tämä tulee, muut perheen jäseneni eivät tee niin). Ehkä se on tajuamisen paikka, miten kesäloma taas on tulossa :D! 

Pääsiäinen on kanssa värikkyyttä- Niin suklaamunien, kuin kukkienkin osalta. Aina meillä on kasvanut raeruohoa ja narsisseja pääsiäisenä. Tänä vuonna ei pikku tipuja ollut ripoteltuna ympäriinsä, niinkuin lapsuudessa. Muistan lapsuudesta myös kattoon roikkumaan laitetut pelottavat noita-akka koristeet. Mie ja miun sisko pelättiin niitä niin, ettei uskallettu ees mennä kattoo lastenohjelmia, ennenkuin toinen heräsi > o <.

Voisin sanoa, että kuuntelen atm Gakupoa, viimeksi ehkä kasilla. Tämä johtuu ehkä vähän siitä, ettei Jonne tiennyt mikä Vocaloid on, ja hei se kuulu miun lapsuuteen, pitihän se pojalle näyttää 8). Voi ei..

Pelasin myös Dishonoredia, ja tajusin Emily cossini jämähtäneen paikoilleen! apua :D. 

Ylemmissä kuvissa esintyy pöwwö mekkonen :3 Taiteilin sen itse verhon lyhennyksestä jääneistä paloista ja euronkankaasta ostetuista kankaista. Meinasin lisätä vielä hieman jotain koristetta yläosaan, saa ehdotella!


Mitenkäs teidän pääsiäisenne, onko perinteitä?





/PPPSSSTTT


mie vuosi sitten pääsiäisenä :D
apua oon kadottanu ton mekon ;-;!

Kommentit

  1. voi apua, toi pöllömekko on ihana *-*

    VastaaPoista
  2. Niin hieno toi mekon helma! ☆
    Sun pääsiäisen menneeseen palaaminen kuulostaa ihan mun syksyn muisteluilta.

    VastaaPoista
  3. Ainutlaatunen toi sun omatekemä mekko! OwO Tunnistaa heti sun mekoksi kangasvalinnoista ;) ja kivat steampunk-koristeet alemmassa kuvassa!
    Sun pääsiäinen kuulostaa vähän samalta kuin mun! Mitään erityisiä perinteitä ei ole paitsi pienenä virpominen ja suklaamunien etsintä :3 Ja hei kohta on mother effin KESÄ!!!
    Viimepostaukseen kommentoisin sen verran, että söpö oot ollut lapsosena ja muistan nuo ekat kuvat sun blogista. Ihanaa että oot saanut lisää itsevarmuutta ja sulla menee vähän paremmin :)! Musta oot hirmu nätti ja sulla on ihana persoonallinen tyyli, pidä siitä kiinni!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *///* hii kiitos
      :> samiksii! isi aina piilotti meille pentuna pääsiäismunia 8)
      ^^ hih
      kiitos ♥ olet ihana <:

      Poista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x