Cossi planneja

Muij!

Ajattelin että voisin kertoa teille vähän cossi suunitelmistani, kun niistä en ole pahemmin maininnut <:! Koska mitään suurempaa maininnan arvoista en ole tehnyt :D


Tältä ne näyttävät! Aika upeaa 8-)

Pelailin hieman Dishonored-Peliä, siskoni sen ostettua. Ensimmäisenä kun Emily tuli esiin, mie olin siskille jo silleen ''Tahon cossata tota''. Onnekseni Emily ei lähtenyt pelistä heti 8)
Cossin tila on sellainen... että olen tehnyt pöksyt ja aluspaita löytyy jo. Peruukki on ehkä, mutta en tiedä saanko leikellä sitä vähän lyhemmäks :D... Hups

Toinen hahmo on tuttu Aku Ankka, Kingdom Hearts versio 8)! Jonne mietti että tahtoisi cossata Mikki Hiirestä KH versiota, niin mie (jo valmiiksi jotain Disney hahmoa miettineenä) päätin tulla mukaan :D.
Cossin tila on huima! Miulla on jopa housut  8) Huomenna hypärillä kyllä suunitteilla mennä ostamaan paitaan kankaita <:

Ja viimeinen planni 8-) Tohtori Hamsteri (Hamstervie) Lilosta ja Stitchistä! Tää on sen verran hullu idea, että toivon tän onnistuvan x). Oon varmaan eka, joka cossaa Hamstervietä netin maailmassa :D
Samat pöksyt löytyy, kuin akuun. Paita on mahollisesti (ja kankaat viittaan, korviin ja häntään 8)! )


Tässä ne pöksyt, joita aijon käyttää Disney cosseissa :3! Tein nämä, kun sairastin viime viikonloppuna (ja osana koeviikkona, snifkist. Jouvun tekee matikan ja yht kokeen uusinnassa :<). Kiristin hieman kuminauhaa, joten pystyn nostamaan näitä ylemmäs <:.



Toinen, kamala laatuinen instasta otettu kuva :D... Tein tässä tylli-hame-monsterin perjantaina ja tänään xD kamalaa. Miulla ei oo ees mitään hametta, mitä pitää tän kanssa :o! Mutta suunitteilla olisi kanssa tehdä ite lolita hame 8-) (tai miksei mekkoa?) Johon kanssa käydä huomenna ostamassa kankaat <:

Joo.. Ompelu into on suuri, koska ostettiin mamin kaa miulle uus ompelukone ♥ 
(n. 8-7v vanha Eva Charming -koneemme oli niin huonossa kunnossa.. snif)

Mitä mieltä olette cossi suunitelmistani / onko teillä omia cossi planneja!?

ensikerralla sitten vanhoja cosseja?




Okei, vielä yksi kamala laatuinen kuva :d Kuva AJK paidastani, jonka lupasin näyttää joskus tosi kauvan sitten... Se on aika kulunut (oli jo, kun sain sen). Tarkoitettu yö topiksi, mutta minä nukun päivisinkin.. Tai jotain :D!

Kommentit

  1. Oi ihanaa toinenkin ankkapoju cossaaja OwO ja joo on mulla suunnitelmia ja lisää tuler koko ajan mut yritän olla vaihtamatta cossejani enää ennen Desuu...vaikeeta on mut oon sit ehk ylpee itestäni jos onnistun :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo övö joskus pitäs ottaa pari kuvia :D... Damn taitaa jäähä toteutumatta
      xD tota tapahtuu... Valitettavan paljon

      Poista
    2. Ois kivaa ;;3;; mut mun akun peruukki oli kaverilt lainattu ja se tuhos sen peruukin :'D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. (aijempi kommenttisi;) se tietenkin hankaloittaa hommaa :D
      ja JEY kiitos ^^!

      Poista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x