Jeesus oli Mies




Paita; seppälä
hame(et); kirppari
sukat; Jar-X 
Käsineet; Cybershop
Korut; Cybershop & Sir Roi



tänään olin kaunis kuin enkeli
huomatkaa ironia



sitten en ollut <:
(tiijät et miu vinot hampaat on aika söpöt! mutta niitä yritettiin suoristaa ja tehä kaikkee kivaa melkein 10 vuotta)





Hei hanipööt


Tänään oli kylmä. Aika hiton kylmä *-* Ovesta ulos astuessani mittari näytti 25 astetta pakkasta. Hyi. Joten päätin vetää päälleni jotain paksua ja mukavaa <: harmiksi kaikki paksut & pitkät (=lämpimät) hameeni ovat mustia  :< (kerrospukeutuminen 2 hametta, kahdet legginssit, sukat, pitkät villasukat, t-paita ja pitkähihainen, ei tuu vilu 8) ).

Tänään oli taas vuorostaan ihan huba päivä. Koulu alkoi vasta yhdentoista aikaan (koska miulla ei ollut tänään koetta YAY!) ja sitä ennen kerkesin käydä psykologillakin, tarkoituksena mahdollisesti tavata lääkäriäkin, mutta ei tarvinnut. 

Koulussa meille piti luentoa Lassi Hurskainen <: Ihan mielenkiintoista oli. Tavallaan hänen luentonsa (joka ei ollut vain tylsää puhetta, näytti myös monia videoita!)




Tämä jätkä

Eilen mie en ollu koulussa, kun ahisti liikaa. Maratoonasin American Horror Storyn tokankauden läpi ja leikisti tein matikanläksyjä. Sain 10000 hyvää cossi-ideaa ja itkin koska AHS:n kakkoskauden lopetus oli kamalan ihana <3. Rakastuin ja aloin inhoomaan hahmoja :D

Nyt miun pitäs lukee ussankokeeseen, mutta into kuoli siinä 9 kappaleen kohalla. Joten tänään oon kuunellu vanhojen animeiden openingeja ja OSTeja (mm. Rainbow ja FMA). 

Aloin miettii mitä tekisin lukion jälkeen (kanssa), mutta empä keksinyt sitten mitään hyvää ideaa :s. Noh joskus mie keksin!


Kun sisko muuttaa pois, ja saat hänen huoneensa? 48 tuntia ja jenna on jo raahannu kaikkea söpöä sinne 8)


Huomenna tai perhantaina olisi tarkoitus värjätä tätä violetti/punainen/oranssia töyhtöä päässäni johonkin suuntaan :D vähä pelottaa mitä tulee ♥

baibai murut! 
(jos köh yrittäisin lukea vielä sen 80 sivua tänä iltana kirjan loppuun mutku ei kiinosta)

Kommentit

  1. Hei, upee fleda! :3
    Tosi söpöjä vaatteita!! Lämpösen näkösiä ~
    Hei musta vinot hampaat tekee ihmisestä persoonallisen! Mä en oo koskaan ajatellut vinoja hampaita rumina ja aina pienempänä ihmettelin, että miksi joillakin on raudat, kun eikö niitten hampaat oo ihan hyviä sellasinaan :D true story.
    Ja vanhojen anime OST:ien kuuntelu rules! ^w^
    joo tosiaan, sori tää kommentointi tauko, yritän kommata tätä nykyä ahkerammin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^^
      Lämpösiä olivatkin <:
      totta :D Ei miu hampaat miusta silleen rumat oo, randomit vaan (ja toisaalta ei miulla rautoja vinouden takii ollu, vaan etupurennan :d se voi kuulemma aiheuttaa pahaa päänsärkyä aikuisempana)
      kyllä!
      ei se mitään <: (miullaki on ollu nyt vähä ankeeta kommentoiminen :d ei vaan aina jaksa)

      Poista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x