‡ Luukku 3 - Lahjaksi saatua

Möleröö!


Tänään miulla on ollu kiva päivä ^^! Koulussa oli itsenäisyyspäivänjuhla ja YO lakituksia koulussa vikalla tunnilla, toisinsanoen miulla oli vaan 2 oppituntia~ Yay!   Ruokailun kautta matkustin takaisin kotikuntaani ja kävin psykologilla. Täältä siskoni haki miut ja sen jälkeen mentiin kirppareille kiertelemään Joensuuhun <:

Kotimatkalla kaappasimme Jonnen matkaan ja tuossa muru syö iltapalaa viekussa ^^♥ 


Mutta Luukkuun!

Mitä vaatteita ja asusteita olen saanut lahjaksi? Niitä on super paljon! mutta valitsin vain muutaman, ja kasasin niistä  asun tälle päivälle.

Hupparin ja topin sain Jonnen pikkusiskolta, kun hänelle olivat jääneet pieniksi <: (Kerrankin hyötyä olla pikkuinen, hihi). Huppari on kiva, sellainen vähän paksumpi, oranssipinkki ja kiva kuvioinen (●´□`)♡

Huvin sain Jonnelta todella kauvan sitten tulijaiseksi helsingistä~ Ehkä marraskuussa (jolloin oltiin oltu n. kuukausi yhessä x3).

Rippiristi ja villasukat ovat kummiltani~ (olen kaikkea muuta, kuin uskonnollinen, mutta ristikoru on silti kaunis!). Villarit lämmittää ihanasti tassuja kylminä pakkas päivinä, ja ovat kauniin väriset (sointuvat hyvin huiviinkin!) (。。) 

Legginssit ovat ihan perus cittarista ostetut ja hamonen siskon monta vuotta sitten tekemä kirppari löytö <:

5 12 asu



toppi
topin kuvio ^^!



rippiristi


Millaisia vaatteita te olette saaneet lahjoiksi :>?

Kommentit

  1. Meijän mummi osteli mulle ku olin pieni ni vaatteita, mut ne oli niin kauheita etten koskaan käyttänyt :'D muuten oon lahjaks saanu monta pyjamaa, yhden melkein joka joulu ja tänä jouluna tiedän et tuun saamaan 7 villasukkaa ^^ ja yheltä tutulta saa aina muovipussikaupalla vaatteita kerrsn vuodessa~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ui :3 heh xD
      joo, nii miekin <: paitsi toissa vuonna en saanu :c sad. Jäikö joku parittomaksi sukaksi :D?.. hui
      ui, kuulostaa kivalta^^!

      Poista
  2. varmaan paras ikinä saamani käyttätetty vaate oli supersöpö rilakkumapaita, mutta heitin sen pois D;;; tyhmä minä..
    toi sun hame on sikaihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ei :c mutta jos vaate on pieni tai rikkinäinen niin ei sitä kannata pitää :< se voi jäädä vaan ns. nurkkiin pyörimään.

      Poista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x