Ei iloita saa, Ei riemuita saa ♪

Päivi voi tulla ikkunan taa ♫





meijän bling blang blong kuusi ♥




Hei lapsukaiset!

Tässä on tullut perheen kanssa vietettyä sellaista hupsua juhlaa, kuin joulua. Söimme yhdessä ruokaa, kävimme porukalla mummoja ja ukkeja moikkaamassa hautuumaalla. Katsoimme leffoja yhdessa ja jaoimme toisillemme lahjoja (en tähän postaukseen mahuttanut lahjoista kuvia tai muuta, koska yksi paketti on vielä kuusen alla odottamassa minua <:, ehkä joskus toiste). 



Tänävuonna oli outo joulu. Kaiken kaikkiaan. Yritin parhaani mukaan auttaa jouluvalmisteluissa (Joihin kuuluu meillä epämääräinen siivoaminen (en ees ymmärrä miks! seuraavas levitellään joulukoristeita kaikkiille ja niistä irtoo kaikkee kimalletta yms. ja kun availlaan joululahjoja niistä tulevia roskia on kaikkialla. Ihan outoa.) ruuan teko, lahjojen paketointi ja muutenkin järjestely). Mutta jotenkin aina alko ahdistamaan ihan ylenpalttisesti, ja menin jonnekkin piiloon maailmaa. Onnistuin kumminkin siivoamaan kodinhoitohuoneen ja oman huoneeni, koristelemaan piparkakkutalon ja kuusen. Sekä auttamaan rosollin teossa! Oon kyllä ihan ylpee itestäni ^^
  Toinen outous oli totaalinen joulufiiliksen puute. Ehkä se johtu osittain siitä, että tämänvuoden joulukuuna miulla ei ollu sellasta ''löllimis aikaa'', vaan kokoajan olin jossain menossa.
  Toisena syynä voisi ehkä olla miun ateistisuus. Nykysestä miusta ei ehkä uskos, että 2-3 vuotta sitten olin tosi uskovainen. Riparilla sitten vaan tapahtu jotakin. Nojoo, onhan se vähän hassua.
  Kolmantena oli yksi meijän ''jouluperinteen'' puute. Kamala riita ja sterssi. Joka vuosi miun pienessä elämässä se on tapahtunut aina jouluna, mutta ei tänä vuonna. Kyllä se oli hyvä juttu, ehkä vähän miun takia ne ei uskaltanu raivota ääneen, vaikka ois ärsyttäny. eh.

Mutta toisaalta tällä lomalla oon kerenny nyt jo pelata ja katsoa animea rauhassa ^^'' viimesenä kolmena yönä katsoin Tokyo Ghoulin, joka oli hämmentävä, mutta ihana sarja. *odottaa jatkoa* (ja katsoin Darken than Blackin ja Dangan ronpan ekat jaksot).
Myös tulin pelanneeksi AC III:sta ja Beyond: Two Soulia, Jälkimmäistä siskin kanssa niin, että mie olin Jodie ja sisko Aiden <: oli kivaa.

... kerkesin unohtaa tässä mitä jo kirjotin, ja tuo teksti on niin pitkä etten jaksa itse lukea sitä uudestaan pointsit sille joka luki tän postauksen kokonaan lomailijat lomailkoon hyvin~

(Kusin myös tuon miun luukku jutut xD aina käy näin, ei voi mitään. Snif. ehkä ens vuona (nauraa pahankurisesti. ei)).

(wow postaus jossa ei oo yhtään miun naamaa. cool)

silti väsyttää ja on kylmä. tulkaa lämmittää.

Kommentit

  1. *lämpöinen hali* Lämpenikö C::
    Mullekin kelpais stressitön joulu :'D mut onneks nyt porukat on rauhottunu ja kukaan ei huuda ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vähän lämpeni ^^
      jooh <: hyvä että ovat rauhoittuneet ♥

      Poista
  2. Mullakin omalla tasolla puuttu koko joulutunne, koska veljen ja sen tyttöystävän kanssa pelattiin pitkälle yöhön, ja muuta semmosta ei jouluista.
    Mut silti, wow ihana postaus, tykkään :3
    Uuu, mäkin haluun tommosia hopeita glitter palloja (ノ◕ヮ◕)ノ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D oi. me ei ikinä tehä mitään jouluista jouluna.
      kiitos ^^
      hihi ne on kivoja. varmaan ihan prismasta ostettu 3 vuotta sitten?

      Poista
  3. Miullaki oli tänä jouluna ihan kadonnu koko joulufiilis ;_; Harmillista. Oli kyllä sentään lunta, toisin ku viime jouluna ^^
    Mieki haluisin koittaa Beyond: Two Soulsii, itkin ku katoin PewDiePien läpipelailun siitä ;_;<3
    Mukavaa uuttavuotta pikku Jennalle :3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo :d lumi on kiva ^^
      ohh :D son kiva peli <:
      samoin >w<

      Poista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x