Monsteri naamion alla

Hellurei!

Muokkasin blogini ulkoasua ^^ mitä tyksitte? (mie oon tästä nyt ehkä jopa liijanki ylpee xD uups) Yritin pitää samaa väriteemaa ympäriinsä c: mut sanokaa jos vaikka joku linkki tai joku gadget teksti ei näy kunnolla, huonon värin tai fontin takia, niin korjaan asian!

Bloggerissa on kierrelly sellainen ''haaste'', jossa laittaudutaan ns. puoliksi, ja otetaan siitä kuvaa :3 Itse vedin tälläisen tosi perus joka päivä meikin kun eilen aamulla olin menossa kouluun :D (ripsari melkein pysyy kädessä ja meikkivoidetta suhittu vähän minne sattuu). 



(jos ehottomasti tahotte nähä miun akne naaman isona lähempää, niin klikkailkaa kuvia)

Miun naaman ''suurin ongelma'' on tämä suvussa kiertävä paha akne :<. Nyt se ei ole ollut niin pahana, mutta toisinaan koko naama on hyvin punainen :d (melkee jopaa ärsyttää, että tuona päivänä naamalla oli valmiiksi kaunis päivä, ja kaikista pahin akne ei näy tässä xD..se näyttää huomattavasti pahemmalta alemmassa asukuvassa, jossa miulla sentää on meikkiä)--
 otsa on pahin, mutta otsis tosi hyvin piilottaa sen ;) hihi. ovela kettu. (hiukset nyt vain satuin avaamaan letiltä, olin lauvantaina ne laittanut kivasti (suoristellut) niin en tehnyt ihmeempää :D)


En yleensä käytä kuin Maybelinen matta meikkivoidetta (peittää just kivasti aknen <3), ripsaria (vähän mitä nyt sattuu vaa olemaan; nyt oli Maybelinen tollanen pötkylä). Kajaalikynä on Rimmel London, halvin joka sattu kaupasta löytymään 8-) /ehkä laatuun vois panostaa, kun toi kerkee levitä jo siihen mennessä et oon koululla. prkl/
ja huuliin jotain rasvaa :D nyt oon tykänny tuosta Baby Lipsistä, kun se on vähänkuin huulikiilto samalla <:
Joskus käytän sinistä kajaalia (joka on kiva, koska sen leviäminen ei haittaa nii paljon.. eiku). Miu ehkä pitäs opetella piirtää kylmat tjv. mut mitä turhia 8-)






Ettei tää oo pelkkää meikki selittelyä; Miten lukiolainen pukeutuu?


Ponipaitaan (kaverin tulijainen)
Violetteihin varkkuihin (Prisma)
Silmä huppariin (kirppari)
Pastelli villasukkiin (äiti)
luuranko sormikkasiin (Cybershop)
Värikkääseen huiviin (seppälä? Kirppari?)
ja kaiken kukkuraksi ylivärikkääseen reppuun (Kirppari)
jonka on pakko olla täynnä pinssejä :D (saatu ympäri suomea eri ihmisiltä, mitään nuista en ole itse ostanut c: muistaakseni)


Ja mitä tämä ahkera lukiolainen tekee ensimmäistä koeviikon (vaikeaa kemian)  koetta? No pelaa Candy Crushia 10 kenttää eteenpäin stna 8-))... Joo voisin mennä opettelamaan.. aldehyllejä?

//psst miu hiuksille ehkä tapahtuu jotain uutta! hihi ♥

Kommentit

  1. Mitä panda tekee ennen kaikkia kokeita: Pelaa pokemonia sen verran et Squirtle nous levelilt 3 Blastoiseks levelille 50 :'D Ollaan niin hyviä lukemaan kokeisiin xD
    Meijän pukeutumis tyyli on yllättävän samanlainen muuten C:
    Tällä hetkellä tosin oon lahna ja päätin että skippaan mussan valmistelun joten oon yökkäris peiton allan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. xD heh perus tuollainen :D
      niin on ^^
      cx miullaki on vielä pyjaman paita päällä hih

      Poista
  2. suloinen ulkoasu:3
    ja superhyperihana asu päälläsi *-*

    VastaaPoista
  3. ... Jes Laura taas kuuntelen muusiikkia niin kovalla ettei ajatukset edes kuulu läpi XD
    Mut ää akne on ihan pepusta, itelläkin on rososet posket (jotai vesirokko jäännöksiä mitä ei voi muuta ku yrittää meikata piiloon D:) ja sit siihen päälle semmosia pikku finnejä, voi kiva.
    Mut toisaalta mulla on tossa silmien kohalla hiusrajassa vielä enenmän finnejä, mut ne saa hiuksilla piiloon, siks en ikin pidä ponnarilla > n <
    Mut toivottavasti Aknen saa alas päin, mä kävin ostaa hetki sit apteekista ihan akneen tarkoitettua rasvaa ja se on auttanu jonkin verran !

    Mulla on muuten kanssa Maybellinen ripsari, tosin tuo "the colossal go, extreme volum!" versio, Maybelline on kyll hyvä, ja suht halpaakin c:
    Mut wuuii, ihana tuo reppu ihan täydellinen *-*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. xD perus
      nii on :/ (kärsinyt siitä kohta varmaan reilu 6 vuotta, daamnn loppua ei tule). Miullaki on niskassa (ja rinta kehässä) finnejä, mut en jaksa enää välittää siitä, niin oon aina hiukset kiinni <: kärsiköö takana istuvat
      uu, kuulostaa kyl iha kivalta c: pitää tollasta katella (miulla on ollu akneen lääkettäkin, siihen kyl tarvihin reseptin lääkäriltä)

      hih :D joo ^^
      se on <: paitsi menny jo jonkin verran rikki :c piti jo ommella uus vetskari ja siinä on pieni reikä :c (plus nuo ''jalat'' on rikki, huups)

      Poista
  4. Tosi kiva tää uus ulkoasu ;3 Sie oot kyllä niin söppänä että aws ;__; <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x