Tsuu tsuu sanoo juna ☆ミ(o*・ω・)ノ

 ''ei helekatti, se kuvaa 8-((''







joo siellä oli jo jäätä c:




jyväskylässä


pandan -tehdas








Muimui!!

anteeksi, tässä oli ikävän pitkä tauon tapainen :c vaikka miulla olikin loma viikko (mikä sattui niin sopivaan väliin, että olen iloinen <3) Lyhykäisesti lomani on mennyt näin;

Alku lomasta (olikohan sunnuntai-tiistai) Hiippailin Pieksämäki-jyväskylä-kuopio väliä, kun kävin ystäväni Vepan luona kylässä c:.  Oli kivaa (nuo viralliset kuvat sieltä). 

Kävimme jyväskylässä ostoksilla ja pandan tehtaan myymälässä c: nam nam Itselle ostin pandalta (hei Panda) vain Levyn suklaata ja pussillisen lakritsia c: (teen ehkä joskus jotakin muista ostoksista). Namia! Valitettavasti ne katosivat yllättävän äkisti :c.  (kuopioon matkustin ihan vain jotta pääsisin bussiin (koska he kulkivat kuopion läpi sukulaisiinsa). 
Oli hassua istua bussissa n. kello 14:10-17:20, koska kokoajan oli sellainen olo, että on yö (koska varsinkin tällä välillä oli tosi harmaata ja pilvistä), ja että heti kun pääsee kotiin pitää mennä nukkumaan. Mutta eihän se kello ollut kuin puoli kuusi, kun lopulta kotiin pääsin :D!


Keskiviikkona piti raahautua Joensuuhun psykologille (ja nyt miulla on aika jonnekkin perheneuvolaan maanantaille.. surullisesti missaan kuviksentunnin tosi taidokkaasti :c sniff (kuviksen tunti on vähän sellanen ''kuulumisten vaihtelu'' tunti ja nyt missaan kaikki juorut.. no ei vasikaan)

Joskus kunhan itsekkin kotiin pääsin ystäväni (aka. sateenkaariponit Homo, Hobitti, Hermofrodiitti, Kameliontti ja Jonna 8-)) tulivat meille c:. En oikein ole enää ihan varma mitä me tehtiin, ainakin ulkona hyppimistä ennen Aku ja 7 ihmettä ohjelmaa jalettuja puolen yön aikaan :o. Myös muutama leffa (ja Teletappeja!) saatiin pieniin aivoihimme mahdutettua ja lopulta simahdimme kukin vähän minnekkin c: (ja kaikki tämä meni Freeway Colan voimilla, oikeesti).


Lauvantaina taas käytiin moikkaamassa vielä yhtä kaveriamme joka on asunu jossakin eteläsuomessa opsikelujen takia c: (Giftit sieltä). Emme toki vallanneet hänen sisaruksensa lasten lelu-junanrataa, kun nämä olivat ulkona :'o! Oli se kun neljä 16 vuotiasta yrittää kasata isoa junanrataa, (Ennin ja Jonnen facepalmatessa sohvalla).

Huomenna pitäisi sitte jo kouluun mennä takaisin.. (vaikkakin aamulla se perheneuvola), tuntuu höpöltä, kun tää loma meni salamana ohitse. Suruisaa :c.

Muuten, onko tää miun blogi hyvä näin, vai pitäiskö miu muokata tätä jotenkin :d no ulkoasu on muuttumassa talvisemmaksi Halloweenin jälkeen c: (oon salaa kauhee sen ihquttaja), mut kirjotanko mie liikaa tai epäselvästi? tai onko miulla liikaa hymiöitä?

Teitä on jo 40 (hallintapaneelissa näkyy yksi salalukija) kiitos kaikki ;v;! ja viime postauksen kommenteista ;-; ootte niin ihania (。♥‿♥。)

Loppuhuipennukseksi Vepan Kissoja ja Tikka jonka näin tänään!

tikkaveera-alinan kissat

Kommentit

  1. sinulla on näyttänyt olevan mukava loma nun ja joo postaa ostoksistasi ^w^
    minusta kirjoitat selkeästi eikä hymiöitä ole liikaa:3

    VastaaPoista
  2. Woww, aivan ihana postaus ; o ; <3
    Oi voi ei, oot niin söpö tuon pandan kanssa, apua tuun ja pöllin sun takin se on ihana 8)) <3
    Musta toi teksti on just sopiva, ja ulkoasu on kiva, tää on musta kivan värikäs ja toi pinkki näkyy hyvin mustasta pohjasta eli sekin on hyvä + et käytä liikaa hymiötä c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos <3
      cx älä tuu! tai tuu vaan :o (ainakin 4 vuotta vanha ja valmiiksi jo kirpparilta, kaikki napit melkein irtoo siitä ja kaikkee :D)
      okei :3

      Poista
  3. Pandaaa~~~ UwU mulla alkoi nyt vasta loma, kjäh kjäh~ mutta sulla näytti olevan kivaa lomaillessa ^^ etkä kirjoita liikaa/käytä liikaa hymiöitä ^w^ sun blogis on yksi parhaista mitä luen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pandaa~ cx eii :c eiku :D joo, piä sieki kiva loma!
      okei c: hyvä juttu ^^
      awww kiitos ♥♥

      Poista
  4. Kuulostipa kivalta syyslomalta! Haha, tunnistin heti Jyväskylä-kuvat (oon kotoisin sieltä ja itseasiassa pian menossa vierailulle) Pandan tehtaanmyymälä on kiva paikka! Noi gifit oli hauska lisä normikuvien sekaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih kiitos c:

      OI :D jyväskylä on kiva kaupunki c: omnomnom pandan suklaat <3

      Poista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x