Lump Your head - Hollywood undead






Miun muki ;3

Hellosta poroset!

Minunhan piti esitellä teille ostoksia, vaikka teitä ei kiinostaisi  Mutta kävi niin, että niin ei tapahtunutkaan :)

Blogger on tänään harvinaisen laginen (oikeesti, kuvani iskevät silleen oudosti päälekkäin, mutta onneksi esikatselussa niin ei näy), niin tämä kirjoittaminenkin on hankalaa D':

Tässä muutama kuvanen, kun olimme viime viikonloppuna siskon, äitin ja veljen kanssa Tallinnassa. ^^'' ei ollut paras perhereissu, ihan kotiin paluun tapahtumien takia. Mutta ihan mukavaa oli itse laivalla, ja ruoka oli hyvää (ja nyt eletään minimaalisella budjetilla äitin seuraavaan palkkapäivään, oi 15 päivä, tule jo)

Toki suomalaisena käytiin super alkossa, mutta suurin ostoksemme taisi olla 24 pack Jääteetä 8-)
Sauna Lahden viina huvitti, ja huvittaa edelleen ''valmistettu suomessa'' mutta myymme virossa halvemmalla, hoho. (''mistä näitä senttejä oikein tulee'')

Minulla kanssa alkoi Lukio torstaina (ja Jonnella Amis jo keskiviikkona), ihan hyvin se on mennyt. Miulla on nyt vaan 6 kurssia ja 3 hyppytuntia :'o prkl (Lisäksi huomenna loppuisi jo 12:15, mutta  meillä on joku inffo salissa 12:40, että taidan joutua jäämään sinne :D, no ainakaan en missaa mitään tuntia.
Päädyin 1D luokalle, joka tavallaan huvittaa (one directonin antifanina).

Anteeksi, että miulla menee aina näin 'kauvan'  postausten välissä... mutta jotenkin miuu alkaa välillä ahistaa ja masentaa katsoa tätä ''circus laboratory - kirjoita blogi teksti'' laatikkoa, kun en minä oikeasti tee tai ole mitenkään niin mielenkiintoinen tai kirjoituksen arvoinen ihminen....
Tai, kun haluaisin kirjoittaa tänne jotakin syvällisempää, mitä todella liikkuu miun päässä, mut;
1) tää ei oo sellanen blogi
ja 2) joku väärä ihminen voi lukea sen. ''Koskaan älä kirjoita blogiisi jotain sellasita mitä et haluaisi jonkun ihmisen lukevan''

Kommentit

  1. tuo eka kuva on niin kiva >w< ja miul alkaa koulu huomenna, ja jos en ihan väärin muista ni miekin oon 1D:llä :'D ...ellen muista väärin ja se oiski 1B....
    Mut pystyn samaistuu tohon et haluis kirjottaa jtn mutta joku väärä voi lukea sen asiaan niin hyvin. Monesti haluisin purkaa kaiken paskan pois päästäni, mutta sitten jos porukat tai kummini käy lukemassa niin asiat huononee entisestään DD:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos >u<~ oho :D (meijä luokalla on yks tyttö joka näyttää härösti siulta)
      niimpä :/ pitäs hommata päiväkirja :D (miuu pelottaa, että ystävät päätyy lukemaan sen, yhy)

      Poista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x