Pienen kylän tyttö eksyi isoon kaupunkiin


on miulla siinä alla shortsit


Hellurei!

Kuten viime postauksessa mainitsinkin, kävin siskoni, Hennan luona eteläsuomessa Keravalla :3

Torstaina lähdin Joensuusta junalla Tikkurilaan, siskon kyydillä keravalle. Kävimme kaupassa ja oleilimme loppu päivän.
Perjantaina odottelin siskoa töistä, ja olin yksikseni. Kävimme Keravan keskustassa, kunhan hään työt loppuivat :3. Kirppareilla ja anttilan loppuunmyynnissä. Söin mustaa jäätelöä ja melkein rusketuin auringossa.
Pidimme leffa- ja sauna illan :3

Lauvantaina lähdimme ennen kymmentä bussille, jolla pääsisimme juna-asemalle ja Helsinkiin. Haahuilimme vesibussiin ja sillä Korkeasaareen. Oli huimaa, nähtiin mm. tiikeri syömässä pupua, ja pupu syömässä porkkanaa. Otso ja Apinoita. Hiekkaveistoksia ja pikkupanda ♥.



Seikkailijat valmiina!











 kotkan siipien kokoa *o* 





 Otso!






Korkeasaaresta lähdimme vesibussilla takaisin kauppatorille, ja etsimme apteekin (koska jalkani olivat aivan kauheilla rakoilla ♥ ei nilkkasukkia kiitos.) Päädyimme syömään mäkkäriin (samaan, jossa kavereiden kanssa söimme luokkaretkellä :D onneksi nyt ei sattunut kauheita sekaannuksia, kuten silloin)
Seppälä Outletin ja glitterin kautta odottamaan kahta kaveriani; Mirmillaa/Annyä ja Joria/Silveriä :3. Kävimme heidän ja Hennan kanssa katsomassa Näin Koulutat Lohikäärmeesi 2:sen enkku dubilla ja 3D:eenä, oli aivan mahtava leffa; jos siitä voisi tehdä aikuisten version (verta ja raajoja lentäisi!).
Kunhan kävelimme vielä junalta n. 3,6km keravan keskustasta siskoni kämpälle, kello oli lähemmäs yksitoista yöllä, ja oli parhaita tunteita ikinä käydä suihkussa tuon järjettömän hellepäivän päätteeksi ♥.


Sunnuntai oli vielä löhöpäivä, jolloin kävimme vain kaupassa, ja Silver tuli moikkaamaan meitä vuorostaan Keravalle :3. Pelasimme Black story -peliä, ja siinä menikin monta tuntia.
Jorin lähdettyä leivoimme piirakan ja söimme grilli ruokaa tätini perheen kanssa (koska siskoni kämppä on kirjaimellisesti heidän autotallissaan).

Maanantaina lähdin kotiin jo ennen seitsämää, ja olin kotona 11:40 :3


Eilen kävimme vielä vanhempien, veljeni ja Jonnen kanssa ikeassa.
Seuraava postaus olisi tarkoitus olla köyhän materialistin ostosten esittelu postaus :3~

Kommentit

  1. Jee, kuulostaa hauskalta! > u < Oli kyllä kiva nähä siinä juna-asemalla sillon pikasesti :3
    Dörp sain tuosta tiikeri-kani-porkkana-selityksestäsi semmosen mielikuvan, että se tikru söi sitä pupuu samalla ku se pupu söi jänistä :"3 x3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo >u< oli hauskaa nähä :D
      xD se ehkä olikin tarkoitus antaa kuvaksi, vaikka niin ei tapahtunut x3

      Poista
    2. ARGH oon näemmä kirjottanu väsyneenä, tarkotin siis että Tiikeri syö pupua samalla ku pupu syö porkkanaa xD väsymys on hauska asia 8)

      Poista
    3. :D hah just ton käsityksen silti

      Poista
  2. Oaw näyttää ja kuulostaa kivalta ^^ miekin haluisin Korkeasaareen, ja olikin suunnitelmissa mennä, mutta sitten porukat päättikin sen sijaan lähteä kahdestaan kaupunkilomailemaan pariksi päiväksi Lappeenrantaan :( Oisin halunnut käydä pällistelemässä pandoja ^^'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo :3 no voihan kökkö 8-( (olenko vain tyhmä, mutta korkeasaarestajan ei löyvy pandoja?)

      Poista
  3. Ihania kuvia! ^w^ varsinkin toi kuva susta ja siskostasi

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x