Hakkerit conittaa



Joku saa arvata missä tämän viikonlopun olen viettänyt!
Kyllä Kawa-conissa :D

Lauvantaina heräsinne yhdeksän jälkeen kaverini Suvin luota (kahden muun suvin ja sannan kanssa) teltasta, ehkä 2-3 tunnin yöunien jälkeen, siinä valmistauduttiin ja lähdettiin kohti joensuuta. Matkalla kaapattiin Jonne mukaan ja Peltolassa löytyidyimme Riinan luokse c:

Kawa-conissa olen joka vuosi käynyt (koska a) sisälle on halvalla aina päässyt ja b) se on lähellä) Ja tämä vuosi oli ehdottomasti paras, ihan conin järjestyksen puolestakin c:

Kävimme katsomassa Cosplaykisan, FFFightin, Tuhoa Turhan tuotteen ja tänään (sunnuntaina) Cosplaydeitin (vaikka tänään olimme vain Jonnen kanssa siellä). Sekä pelaamassa Touhouta ja toki kiertelemässä myyntipöytiä c:

Alla jättipino kuvia mm. cosseista joita bongasin (yllättävän paljon).

anteeksi osan laatu, hieman huonoa tarkennusta ja latasin suoraan bloggeriin



 Minä ja Jonne~ oltiin söpsejä c8








Riina meni, ja osallistui Cosplay kisaan n___n




Ja tuli toiseksi ♥
(voittajat ja erikoismaininta)


Kaikki osallistjat~ mitä laskin 22 ihmistä c: mikä on aika paljon, mitä olen kuullut että isommissa coneissa osallistujia on vähän

hih









riina kerkesi jo vaihtaa kigurumiinsa~

sunnuntailta on vain muutama kuva 

Jonne~

Minä :D


Patchouli pelaa Touhouta 8)


sain Tuliolta (sinipaita) suklaa kolikon n__n aww

Harmillisesti tänään meidän piti lähteä aijemmin pois, kun miun serkulla oli prometheus juhla, ja sinne piti mennä (mutta oli älyttömän mukavaa taas nähdä serkkuja Ja juhlansankarin isoveljen tyttöystävää hehe)

Ja koska kaikkia aina kiinostaa ostokset;

2 rasiaa Pockyja, 4 pulloa ramunea (joista kaks veljelleni) ja pinkit käsiluu hiusklipsit c:


ja huppari~
(teknisesti tänä ei ole oma ostokseni, koska Jonne osti sen minulle kun teimme sopimuksen viahtokaupasta, että hän saa Killer cat;in kissankorva hupparini c:)

Olettekos te nukkuneet hyvin viime aikoina 8)?
(valtettiin serkkujen kanssa kaikki väsymystä)

Kommentit

  1. Voi jeebus, näytämpä surulliselta kaikissa noissa kuvissa xD angstilapsonen :c ja varsinki tuo miun kigurumikuva, ihan tympääntyneen näkönen vaikka miulla oli hauskempaa ku koskaan ennen! ; u ; Kiitos tosiaan rakkaani että pidit miulle Jonnen ja muiden kavereidesi kanssa seuraa, ois ollu varmasti paljon kurjempaa yksin. <3

    VastaaPoista
  2. Ainiin, saanko muuten käyttää jotain noita miusta otettuja kuvia, ku en sillon pyytäny et voisitko ottaa miun kameralla kuvia? ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih niin :3 et näytä, näytät keskittyneeltä cx
      kiitos että pi'it meille seuraa :3
      ja toki saat c: (yhy kaikki vähän täräähti koska jouvuin zoomaa kaukaa xc

      Poista
  3. Oih, teillä näytti olevan kivaa! Asut on mahtavia, etenkin tuo sun ja Jonnen! Jonnen asun mangaa/animea en tiedä, mutta tuo sun on kyllä ihan alkuperäisensä näköinen ^_^
    Luin muuten tänään yhden anime/manga-bloggaajan blogista, että hänellä on huono omatunto, koska on katsonut "vain" kaksi animekautta vuodessa tai jotain sen suuntaista ja hän tuntee ettei häntä hyväksytä coneihin, koska on ollut niin epäaktiivinen. (Henkilö on katsonut kuudessa vuodessa 240(?!!) animesarjaa, joten hänhän ei todellakaan ole epäaktiivinen!) Kysyn nyt sulta, kun oot coneissa käynyt, että onko tällaista syrjimistä oikeasti? Tai kyllä mä ymmärrän, jos oikeat otakut on ylpeitä siitä, että ovat katsoneet kaikki animesarjat ja lukeneet mangat väh. 10 kertaa, mutta pidetäänkö mua huonompana harrastelijana sen takia, että olen n. Neljäs vuodessa ehtinyt katsoa loppuun yhteensä 3 sarjaa (nyt hävettää...), joista Death Noten juuri äsken sain lopetettua, ihan äly hyvä sarja!!!!!!!! Ja kaksi mangaa..
    Nyt tuli kyllä sellaista romaania kirjoitettua, että jätän sen tähän \(^_^')/ , mut ajattelin nyt kysyä, kun taidat olla vähän perehtyneempi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :3~ Kingndom hearts~ siitä on tehty myös pelejä :3
      höh minusta tuo on ihan tyhmää :o mitä väliä, ei jonnekaan oikeestaan oo kattonu ku 3 sarjaa ja coniin sen raahasin :D voi anime harrastamattomatkin tulle coneihin pällistelemään~ koska miusta conit oli ihan alkujaan amerikkalaisten sarjakuvien tapahtuma c:
      en mie oikeestaan :D ekan kerran kävin conissa 4 vuotta sitten ja oon käyny neljässä conissa 8).. (koska pitkään ihmiset vain ahisti miuu niin sosiaaliset tapahtumat kuten conit oli vaan haave). saa romaani kommentteja kirjotella~ ne on miusta kivoja luettavia ja vastattavia :3

      Poista
    2. Niin, oot kyllä ihan oikeassa! Ei sillä ole mitään väliä, sen pitäisi olla harrastus eikä mikään suoritus! Itseäni ärsyttää tosi paljon, että tästä pitäisi ottaa jotain suorituspaineita (siis harrastuksesta, WTF?!), kun itse olen juur sen tyyppinen ihminen, että kasaan peineita itselleni lähes kaikesta mahdollisesta ja oon just pääsemässä tästä eroon, onneksi :)! Suorituspaineet ovat ihan turhia, muistakaa kaikki se. Tehkää sitä omaa juttuanne älkääkä verratko muihin niin teillä on paljon mukavampaa! Ite oon oppinut tämän kantapään kautta =.= Oho, sori tulipas tällaista niin-minä-tiedän-kaiken-tyylistä tekstiä, mutta halusin nyt vain vähän edes yrittää auttaa niitä joilla on myös suorituspaineita..
      No sä oot muhun verrattuna ihan vanha konkari, kun tämä DesuCon on mun eka coni koskaan :D ja tosi kivaa muuten jos nähään siellä! Ja mä ymmärrän ton, että ihmiset ahdistaa, toivottavasti sä pääset siitä yli!! :)

      Poista
    3. nii ovat! vitut mitä muut ajattelee, ei kukaan tuu sanoo ''MEE POIS sä et kuulu tänne koska oot huonompi'' koska kukaan ei oo huonompi sellasessa tilanteessa, pöh.
      hoh saa tulla sellaista tekstiä, anteeksi pyynnöt pois kommenteista 8)!
      :D (animecon? mutta niin)
      toivottavasti nähdään!
      yritän päästä, tietyt tilanteet vaan haittaavat sitä xc (mm. se että Jonnen tosi läheinen sukulainen inhoo miuu enemmän kuin mitään ilman syytä (tai syy on se, että oon ollu sen kaa samalla luokalla 3 vuotta), like wtf)
      MUUTEN haluukko jutella vaikka facessa, oot kysyny sitä sillo aijemminkin o___o... jos niin ota vaikka miuuhu yhteyttä s.postin kaytta; jennan.on(a)gmail.com c: (miusta ois kiva jutella siulle)

      Poista
    4. Screw them! Mut toivotaan, ettei sellaisia tyyppejä ole.. Tai ne ei tulisi ainakaan sinne :D
      Ja, etkö sä ollut tulossa Anime-coniin? Vai oonko nyt ihan väärässä? :D
      Ja okei, mut eihän se haittaa jos ei nähä, voidaan toki jutella facessa :) (en ees muistanut koko hommaa, sori) ja mä aion nyt oikeen ryhtyä käymään coneissa, aina kun mahdollista niin kyllä me jossain pakostikin törmätään xD

      Poista
    5. Joo olin! taisin ymmärtää siun aijempaa viestiä väärun :D (mieki olin vähä unohtanu face judun)
      cx joo, tahon tavata siut~

      Poista
  4. Oooih, aivan ihania kuvia :3
    Upeita cosseja ja ihanan näkönen coni ; u ;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos~ >u< kaikilla oli niin hienoja cosseja *o* *alemmuus kompleksi*

      Poista
  5. Ooooh Doctor Who cossi, niin kaunis *Q*

    Ootko tulossa Traconiin? C:

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

x 1998 x Liperi x Samsung NX 1100 x